Hjem Beautification tilskudd for funksjonshemmede veteraner

January 10

Hjem Beautification tilskudd for funksjonshemmede veteraner

Institutt for Veteraner saker tilbyr tre forskjellige stipendprogram, med tilskudd mellom $1200 $50.000, for å skaffe, ombygging eller betale ned boliglån til et hjem. Veteran og hjem må oppfylle visse kriterier for å kvalifisere.

Spesialtilpassede Housing Grant

Spesielt tilpasset Housing grant, eller SAH, har en maksimal bonusbeløpet på $50,000. For å kvalifisere for dette stipendet, må veteran være vurdert som permanent og helt deaktivert i henhold til kapittel 11 av Institutt for Veteraner saker funksjonshemming koden. I tillegg må det bestemmes at det er medisinsk mulig for veteran å leve i hjemmet.

Veteran må fullføre og arkiv VA skjema 26-4555 med sin lokale Veteran's Affairs eller VA, avdelingskontor. Når VA bestemmer deaktivert veteran's valgbarhet, vil en VA representant hjelpe veteran gjennom hele prosessen. Når veteran bestemmes kvalifisert, fylles intervju i 40 dager. Tidsplan for dispursement av midler avhenger helt av arbeidet som blir gjort. Hvis veteran eier allerede hjemmet, er pengene spredt i et engangsbeløp ved endelig godkjenning; ellers er pengene utgitt av ferdigstillelse av angitte bygging faser. Hvis veteran bestemmes kvalifisert, kan veteran sende en klage med styret av Veterans klager.

Spesielle hjem tilpasning Grant

Den spesielle hjem tilpasning grant eller SHA, har en maksimal nytte av $10.000 og er tilgjengelig for funksjonshemmede veteraner med en service koblet funksjonshemming på 100 prosent. Dette tilskuddet kan bare brukes til tilpasning av hjemmet veteran bor på, og inkluderer renoveringen som installasjon av ramper, nye toalett, dusj, tellere og bredere dører. Disse forbedringene må anses medisinsk nødvendig. Veteraner som ønsker å søke om en SHA stipend må fullføre VA skjema 26-4555 og filen det med sine lokale VA regionale kontorer.

Hjem forbedringer og strukturelle endringer Grant

Hjem forbedringer og strukturelle endringer grant, eller HISA, er tilgjengelig for en veteran med enten en tjeneste-tilkoblede eller ikke tjeneste-tilkoblede funksjonshemming. Dette tilskuddet betaler for oppussing nødvendig å gi veteran tilgang til hjemmet, for eksempel ramper eller rails og bruk av badet, og krever en medisinsk beslutning at renoveringen er nødvendig for behandling av veteran. Maksimal nytte for en tjeneste-tilkoblede funksjonshemming er $4,100 og kan bli tildelt med enten SAH eller SHA grant. Maksimal nytte for ikke tjeneste-tilkoblede funksjonshemming er $1200. Veteraner søker å få HISA stipend må fullføre VA skjema 10-0103 og filen det med sine lokale VA regionale kontorer.