Hjelp til å klinke en tre Gate

April 10

Hjelp til å klinke en tre Gate

Installere en låsen på et tre gate er en enkel prosess som du kan gjøre i under og time. Selv om forskjellige låsene inkluderer varierende installasjonsanvisningene, er grunnleggende de samme. Gate-delen av låsen må være nøyaktig på linje med sin motpart knyttet til gatepost. Du trenger en gate-stop, installert på gatepost, å forhindre porten åpnes i feil retning, legger utilbørlig stress på hengslene. En nybegynner altmuligmann kan gjøre denne jobben, bruke vanlig hjemme-reparasjon verktøy.

Instruksjoner

Stå et sted på den ikke-åpning siden porten. Slutte porten. Porten lukket, Plasser en 2 x 4-tommers planke loddrett på gatepost så det er flush med tilbake-siden av porten. Spor kantene av planken på gatepost.

•Fjern planken og åpne porten til å gi deg mer plass å arbeide. Omplasser planken på gatepost, justert spores merkene.

•Skru planken til innlegget bruker en drill og kjører litt. Skruene bør være justert loddrett og avstand, ca 6 inches fra hverandre.

•Lukk porten og holde det på plass med en stor stein eller tegl. Tegne en vannrett linje som går gjennom gapet mellom gate og gatepost, utvide noen inches på hver side på innlegget og porten. Test-fit klinke brikkene på linjen for å bestemme avstanden de må installeres for å klinke riktig. Dette gjøres ved å lukke låsen og plasser den på gate og gatepost. Når du er fornøyd med plasseringen av låsen komponentene, kan du bruke en blyant for å spore referanselinje rundt maskinvare stykker.

•Fjern låsen. Omplasser gate-delen av låsen på porten, justert til referanse linjene. Merke hullene av gate ved spissen av en blyant passerer hver skrue-hull i låsen. Gjenta for å markere hullene for del av låsen som vil være festet til gatepost. Etter fjerner bore låsen brikkene, vannrette pilothull gjennom hver skrue-hull mark.

•Plasser låsen på porten, justere skruehullene og pilot hull. Bruk en drill og kjøring litt sikkert legge låsen til porten.

•Plasser andre låsen komponenten på gatepost, justere skruehullene med tilsvarende pilot hullene. Skru komponenten klinke til gatepost.