Hjelp med Jacuzzi basseng filtre

May 15

Hjelp med Jacuzzi basseng filtre

Eiere krever ofte hjelp med deres boblebad filtreringssystem å holde den i topp rennende tilstand og produsere uberørte vannet. Opprettholde en effektiv filtreringssystem er det viktigste aspektet av en hyggelig Jacuzzi-system. Filtreringssystem ikke bare gir metoden for å opprettholde klart vann, men også bidrar til å opprettholde vann som er trygt å svømme eller slappe av i.

Typer

Tre hovedmetoder brukes til å filtrere Jacuzzi basseng vann. Den vanligste er sand-filtrering, i hvilken vannet passerer gjennom fin sand som feller rusk og andre avfall objekter. Sand filtre er enkelt å operere og vedlikeholde. Kassetten filtre er en annen metode for filtrering. Vannet går gjennom en patron filter som stammer ut store og små rusk. Filterelementet må skiftes innimellom for å opprettholde funksjonalitet. Den endelige filtrering metoden benytter kiselgur (DE) og kan effektivt fjerne noen av de minste rusk. DE er en type jord som er minelagt og består av små, fossile diatomic skapninger. DE filtrene har en rekke rutenett som inneholder DE, som fjerner urenheter fra vannet som passerer.

Vedlikehold

Uansett hva slags filter du bruker, krever regelmessig vedlikehold skal fungere. Sand filtre må være backwashed med jevne mellomrom; Når en måned er normen. Kassetten filtre må ha filterelementet erstattet når vanntrykket begynner å synke; filterelementet må endres før pumpen begynner å jobbe for hardt. Hvis pumpen er tvunget til å arbeide med høyere trykk, reduseres levetiden. DE filtre må være backwashed og oppladet med nye DE pulver regelmessig. Tette DE filtre utfører ikke effektivt og kan skade rutenettene i filteret kammeret.

Operasjon

Hvis en god vedlikeholdsplan er overholdt, vil du kunne sette en kjøre syklus for pumpe til leie den løpe for en viss tid, som vil spare penger. Det er ikke nødvendig å kjøre pumpen hele tiden. God vannforhold kan oppnås ved å kjøre pumpen som åtte timer hver dag. Dette kan gjøres ved å sette pumpen på en tidtaker og la den kjøre til ønsket vannkvalitet er oppnådd. Når en god kjøre syklus er bestemt, kan du kjøre pumpen bare som nødvendig og spare penger.