Hjelp med hjemmet reparasjoner for eldre programmer

November 19

Hjelp med hjemmet reparasjoner for eldre programmer

Høye kostnader kan tvinge eldre mennesker som lever på en fast inntekt forsinke nødvendige hjem reparasjoner. Hva var et mindre problem kunne slå til en stor; for eksempel opprette lekkasjer ustabilitet i gulv og tak. Heldigvis er programmer tilgjengelig for å hjelpe pensjonister reparere deres boliger og holde tritt med grunnleggende hjem vedlikehold. Noen finansiering er tilgjengelig bare for problemer med en akutt karakter, eller de skaper alvorlige helse og sikkerhet farer.

Landlig reparasjon og rehabilitering lån og stipend

US Department of Agriculture programmet gir tilskudd og lån til seniorer bor i distriktene å gjøre hjemmet reparasjoner under svært lav inntekt bolig reparasjon programmet. Tilskudd til $7500 og lån til $20.000 er tilgjengelige for huseiere alderen 62 eller mer som inntekt er mindre enn 50 prosent av områdets median. For lån mer enn $7500, boliglån må innhentes og en fulle tittelen er nødvendig, ifølge programmet nettstedet. Finansiering er tilgjengelig for å gjøre boliger sanitære og fri for sikkerhet eller helsefare. Hvis hjemmet er solgt innen tre år, må stipendet skal tilbakebetales.

rurdev.USDA.gov

Smithtown, New York: bolig reparasjon programmet

Beboere over 60 år i Long Island fellesskapet kan være kvalifisert for denne tjenesten tilbys av byen Smithtown. Mindre reparasjoner som installerer rekkverk eller ta barer, fikse windows eller utett kraner, rennesteinen rengjøring og weatherization er dekket. Det er ingen inntekt begrensninger, selv om donasjoner er verdsatt. Tjenesten er gratis med unntak av materialkostnadene.

smithtowninfo.com

Dronning Annes County: Senior borger hjem reparasjon

Senior lav inntekt innbyggerne i Maryland fylket kan være kvalifisert for pensjonsrabatt hjem reparasjon programmet, der opp til $500 i tilskudd er tilgjengelig for nødstilfelle reparasjoner. Reparasjonene må fikse alvorlige sikkerhet eller helsemessige problemer i hjem av deres eiere.

QAC.org

Dutchess County, NY: pensjonsrabatt eier egen eiendom rehabilitering

Programmet pensjonsrabatt Owner-Occupied eiendom rehabilitering i New Yorks Dutchess County tilbyr null prosent og/eller utsatt betaling lån kvalifisert eldre i eier-okkupert hjem. Eventuelle reparasjoner som måtte tilfredsstille bygningen koden brudd er inkludert i programmet, men reparasjoner koster mer enn $20.000 er berettiget. Søkere må være minst 62 år, og egenskapen må være deres viktigste bolig. Innbyggerne i Poughkeepsie, byen Fishkill, Wappinger landsbyen og Øst Fishkill er ikke valgbar, som deres kommuner har egne programmer eller har valgt å ikke delta i programmet for fylket.

co.Dutchess.ny.us