Hjelp med hjemmet reparasjoner for eldre på funksjonshemming

November 11

Hver stat er ansvarlig for programmene satt sammen å gi økonomisk hjelp for hjem reparasjoner for funksjonshemmede eldre, men de overordnede målene er de samme. Noen programmer inneholder lån, mens andre faktisk gir tilskudd som ikke trenger å betale tilbake. Avhengig av programmet, hvis regjeringen gir lån, kan så de være rentefri eller komme med lave renter som er på eller under prime. En av hovedårsakene til at midler er tilgjengelige er å hjelpe eldre på funksjonshemming pensjoner forbli i sine hjem for så lenge de kan.

Tilgjengelighetsproblemer

En type program dekker tilgjengelighetsproblemer. Ofte renoveringer er nødvendig å tilpasse et hjem for funksjonshemmede senior. Dette kan omfatte håndtak av deres seng, i bad og dusj eller ramper å tillate enkel tilgang inn og ut av huset. Dette økonomisk hjelp for hjemmet reparasjoner for eldre på funksjonshemming er også avhengig av inntekten til senior. Lav inntekt eldre over 60 år er de som får hjelp.

Leietakere

Mens økonomisk hjelp for hjemmet reparasjoner for eldre på funksjonshemming pensjoner er tilgjengelig for de som eier sine hjem, er det forskjellige programmer for medlemsområde. Leietakere kan være kvalifisert for oppussing å gjøre hjemmet mer tilgjengelig, men ikke for grunnleggende reparasjoner. De eldre funksjonshemmede som eier mer enn én bolig må forstå at lån eller tilskudd er bare tilgjengelige for hjemmet de bor i.

Weatherization programmer

Men tilgjengelighetsproblemer er ikke de eneste offentlige programmene som tilbyr hjelp med. Det finnes programmer for å hjelpe for hjem reparasjoner for eldre på funksjonshemming pensjoner som vil også være til fordel for weatherization av hjemmet. Disse inkluderer isolerende loft, erstatter Vinduer for mer energi effektiv seg, oppdatere ovner og andre lignende oppussing til hjemmet.

Vet de grunnleggende kriteriene

Før søknad om økonomisk hjelp for hjemmet reparasjoner for eldre på funksjonshemming pensjoner, er det viktig å kjenne noen av de mest grunnleggende kriteriene. Til å begynne med søkerne må være amerikanske statsborgere eller minst vurdert en lovlig bosatt. Dette er en av de første spørsmålene, og det vil være nødvendig å ha bevis statsborgerskap før du fortsetter. Deretter vil det være nødvendig å bevise årlig inntekt. Gå til grant møtet med den nødvendige informasjonen, inkludert planer for arbeidet du gjort på huset. Kom med en forklaring av hva som trengs og fordelene det gir. Når du har gjort din sak for reparasjonen nødvendig hjem, og de nødvendige papirene er fylt ut, anses stipend eller lån du søker på.