Hjelp for min designere kanten bevegelsesdetektor som blir værende på

October 12

Designere kanten utendørs bevegelsesdetektorer arbeide med sikkerhet lys til å kaste en stråle av lys på noen prøver å flytte rundt huset. Har lyset forblir på eller gjentatte ganger aktivere er sannsynlig å drive en kile mellom deg og dine naboer - liker ingen å sove med lys strømme gjennom vinduet. I mange tilfeller er årsaken til problemet lett å identifisere og løse.

Sjekk retning

Designere kanten bevegelsessensorer kan være peker i alle retninger for å oppdage bevegelse i et bestemt område. Ser opp på sensoren og sjekk at halvt gjennomsiktige vinduet på forsiden av sensoren vender riktig. Sterk vind kan blåse sensoren selvsagt og føre den til å plukke opp bevegelse fra bestått fotgjengere, biler eller andre bevegelige objekter.

Sjekk omgivelsene

Grener fra trær henger foran sensoren føre lyset å aktivere i vinden. Trim noen overgrodde planter nær sensoren og se opp for objekter som beveger seg i hagen som potensielt kan sette av lyset. Vask linjer, er hengekøyer og andre hagemøbler alle sannsynligvis vil forstyrre sensoren. Svømmebassenger, store vinduer og andre reflekterende overflater er også en vanlig årsak til utilsiktet aktivering.

Rengjøre sensoren

Skitt, mose og andre naturlige innskudd form på semi-transparent panelet under visse betingelser. Prøv å få til sensoren hver årene å rense bort eventuelle hindringer til sensorens "synet" med en fuktig såpevann. Se etter enhver korrosjon i sensorens ledningsnett mens du har tilgang.

Justere innstillingene

Sensorens følsomhet for bevegelse kan justeres gjennom et sett med kontroller i enheten. Redusere følsomheten hvis sensoren plukker opp bevegelsen utenfor eiendommen eller reagerer på bevegelse av trær og planter under en mild bris. Ha en elektriker inspisere ledningene hvis lyset forblir på stadig etter denne handlingen.