Hitachi vs Makita spisst så

May 13

Hitachi vs Makita spisst så

Spisst sager er tabellen sager som klipp tre vinkler. Både Hitachi og Makita gjør en rekke spisst sager med ulike blad størrelser og komponenter. De to mest grunnleggende modellene er de 10" sammensatte spisst sager som er bygget av både produsenter, Hitachi C10FCE2 og Makita LS1040. Begge selskaper også gjøre større sager, men bare Hitachi gjør en 15-så. Begge disse modellene selge for $200-300.

Hitachi spesifikasjoner

Hitachi C10FCE2, ifølge hitachipowertools.com, har en 10" blad og trekker 15 ampere. Standby RPM, som er hvor fort bladet roterer når det ikke skjærer, er 5000 RPM. Så har også en kuttet rekke 0-52 grader til venstre og til høyre. Enheten som helhet veier 26.3 pounds.

Hitachi funksjoner

Hitachi har et vannrett håndtak med mykt elastisk tak, redusere vibrasjon og gir brukeren en behagelig og balansert hold under sagingen. Så gir tilgang til carbon-børste for enkelt bytte, en 4-tommers høy utvidet flip gjerde for skjæring crown molding loddrett. I tillegg, ifølge hitachipowertools.com har så tommelen actuated positiv stopper, som gir mulighet for rask spisst justeringer.

Makita spesifikasjoner

Den Makita LS1040, ifølge makita.com, har en 10" blad og kjører på 15 ampere. Standby RPM er 4600 RPM. Spisst kuttet utvalg er 45 grader til venstre og 52 grader til høyre. Den så nettovekt er 24.2 pounds.

Makita funksjoner

Den Makita saw håndtere går loddrett eller parallell til bladet. Det er ni ferdig programerte positive stopper på 15, 22,5, 30 og 45, til venstre og høyre og 0/90 grader. Så har også et dobbelt innlegg sammensatte bevegelig arm for å lage sammensatte kutt. Også, ifølge makita.com, basen er laget av presisjon maskinert aluminium for nøyaktig måling og kutte.

Sammenligning

Begge disse sager er representant for base spisst sager fra Hitachi og Makita. Begge holder en standard 10" blad og tegner 15 ampere, slik både sager kan skjære gjennom en rekke skogen og andre materialer. En av forskjellene mellom de to sager er i standby RPM, hvor Hitachi går 400 RPM raskere enn Makita.

I tillegg tilbyr til Hitachi et kutte utvalg 52 til 52, venstre til høyre, mens Makita er 45 til 52, venstre mot høyre. Hitachi tilbyr også en mykere grep, karbon pensel tilgang og 4" høye flip gjerdet. Makita er mer enn 2 pounds lettere og har en maskinert aluminium base. Prisene varierer avhengig av forhandler.