Historien til Ohio smed

May 12

Smed regnes som en av tradisjonelle bransjer. Tradisjonell handel er ofte tenkt på som ikke lenger er i bruk eller tapt kunst. Selv om mye har gått tapt om tidligere eller gamle teknikker, er kunsten å blacksmithing fortsatt svært mye i bruk og staten Ohio er bevare kulturarven blacksmithing gjennom organisasjoner for å trene og beholde - SOFA (sørlige Ohio smi og ambolt), NOB (nordvest Ohio smeder) og Appalachian smeder forening. Ohio har blacksmithing røtter dypt i dagliglivet av dets eldste.

Behovet For smeder

Daglige behov for verktøy å bli smidd, reparasjoner vogner gjøres og de endeløse skoen av hester alltid nødvendig hjelp fra en smed. Med bruk av jernbane, olje og gass, bore og kull begynte Ohio smeder å avgrense og spesialisere sine ferdigheter. Rose Iron Works of Cincinnati har vært å bygge jern i over 100 år. Deres hvelv er fylt med eksempler på smidde jern objekter og angi hvilken rolle de spilte i å holde smed i live i Ohio under depresjonen på 1930-tallet.

Appalachian smeder

Fjellkjeden Appalachia inkluderer østlige og sørlige Ohio. Bøndene i Appalachia Ohio området var og fortsatt er svært uavhengig. De utviklet sine egne blacksmithing ferdigheter og stole ikke på lokale smie lage deres verktøy eller reparere sine vogner. Med sin egen kunnskap om blacksmithing, bøndene opprettet hva de trengte siden terrenget og befolkningen kan ikke støtte en spesialisert håndverker fulltid.

Trening Ohio smeder

Trening for å være en smed i Ohio skjedde akkurat som det gjorde i århundrer - gjennom læretid. I 1857 oppstått noe som ville legge et alternativ til opplæring av smeder - Ohio Reform skolen ble etablert. Begynnelsen i 1901, ble trening for å bli en smed lagt til listen over yrker juvenile innsatte kunne lærlingen i mens blir plassert på reform institusjonen. Dette skapte en ny generasjon av smeder for Ohio.

Antebellum smeder i Ohio

Rekkene av befolkningen smed vokste under antebellumperioden inkludere mange frigjort slaver. I et historisk perspektiv må den mest kjente av disse ha vært Thomas Jeffersons tidligere smed slave, Joseph Fossett. Fossett og hans kone, Edith (Jeffersons tidligere hodet cook), var jobber og bor i Ross County, Ohio etter å ha jobbet Jefferson.

Historiske smed

Eldre veier blacksmithing handelen kan fortsatt sees i Ohio. Det er flere levende museer landsbyer hvor re-enactment av mange tradisjonelle handler skje daglig. To av de mer populære er Hale Farm og landsbyen og Ohio Village. Begge er gjenskapninger av Ohio landsbyer og satt i midten av nittende århundre i tiden rundt i den amerikanske borgerkrigen.