Historien om Goat Weed

January 14

Historien om Goat Weed

Goat weed eller epimedium, er en plante innfødt til Sør-Kina, Pakistan og Middelhavet. Goat weed er en flerårig plante, som betyr det fortsetter å vokse år etter år, gitt det ikke er rykket opp eller skadet av beitende dyr eller dårlig vær. Det også går under navnene "ubehøvlet lam urt," "barrenwort," "bishop's hat," «yin yang huo» og «kåte Bukken luke.» Mange stammer av geit Luke antas å være aphrodisiacs.

Historie

Goat weed er brukt som en urtemedisin for to tusen år i Kina, der det er naturlig utbredt. Legenden forteller at geit luke ble oppdaget av en kinesisk goat herder som bemerket økt parring aktivitet i sin flokk etter de beitet på en Luke som ble identifisert som Bukken luke. De fleste stammer av ugress er preget av fire kronblader og blomster som ligne edderkopper som blomstrer i løpet av våren. Noen stammer har blomster vises som opp-ned kroner som høstet anlegget sitt "bishop's hat" kallenavn. Noen mente ugress å være ansvarlig for ufruktbarhet på kvinner, dermed kallenavnet «barrenwort.» Men mener de aller fleste det å være en aphrodisiac, dermed kallenavnet «kåte Bukken luke.»

Dyrking

Noen varianter av geit Luke har blitt dyrket i Europa og Amerika siden midten av - å-Tiber. Anlegget har vist en evne til å reprodusere seg selv utenfor grensene av sitt eget hjem i Kina og Japan. Flere kinesiske og japanske stammer blir vellykket dyrket i Amerika i dag. Anlegget kan deles i slutten av August, som lar sine røtter å regrow raskt før utbruddet av vinteren.

Omsorg

Alle stammer av geit Luke trives i fuktige, godt drenert, humus rik jord. De er Skogbunn planter og gjør best i skyggen med noen ly for nye blader. En tørre, solrike plassering dreper raskt anlegget av. Når stelt, vokser de raskt, noe som gjør dem til en god kandidat for skyggefulle bunndekkende. Blomster vises i en rekke farger. Bladene på noen stammer slå lilla og crimson høsten, mens andre er eviggrønne, selv i vintermånedene.

Bruker

Goat weed er brukt som en hage plante, spesielt for bunndekkende i Japan, i århundrer. Goat weed brukes vanligvis som en urte supplement til å behandle redusert seksualdrift. Den viktigste ingrediensen, icariin, antas å øke nivåene av nitrogenoksid, som har resultatet av avslappende glatte muskulaturen, slik som de som utgjør kjønnsorganer. Icariin kan også ha en effekt på stimulerende bein vevvekst, noe som gjør det mulig positiv behandling mot forebygge eller redusere osteoporose.