Historien om fugl av paradis

July 24

Det bird-of-paradiset, også kalt kran blomsten, er en slående plante med levende oransje blomster og voksaktig grønne blader. Fordi det er stor og ganske lite vedlikehold, har det bird-of-paradiset blitt en populær plante for landskapsarbeid.

Geografi

Bird-of-paradis planter ble først oppdaget av europeiske naturforskere i subtropiske regionen i Sør-Afrika på slutten av 1700-tallet. Levende blomster som skiller seg ut i andre miljøer, var en botanisk tilpasning til det fargerike tropiske landskapet av Sør-Afrika.

Identifikasjon

Herskende kong George III fikk en fugl av paradis plante som en gave i 1773. Naturforskere ga anlegget sitt vitenskapelige navn-"strelitzia regina", til ære for kong Georges kone, dronningen av England, Charlotte av Mecklenburg-Streliz. Charlotte gift George i 1761.

Betydning

Bird-of-paradis blomster får sitt felles navn fra utseendet. Store, lyse oransje blomster med blå tunger ligne tropiske fugler.

Effekter

Fordi bird-of-paradis blomster er flerårige, har betyr de blomstrer hvert år de vært vellykket tillegg til hager i Europa og USA siden de ble introdusert på 1700-tallet. Bird-of-paradis blomster kan tilpasses de fleste typer jordsmonn og trenger minimalt vedlikehold, oppmuntre deres popularitet.

Betraktninger

Dag, er bird-of-paradis blomstrer så populært i Sør-California at anlegget anses offisielle blomsten i Los Angeles.