Hibiscus treet identifikasjon

December 12

Hibiscus treet identifikasjon

Hibiscus er en av de mest kjente og ettertraktede etter planter med mer enn 200 forskjellige arter. Det kan dyrkes som en busk eller et tre plantet i eller utenfor. Hibiscus trær er relativt lett å identifisere på grunn av mange vakre blomster og andre egenskaper.

Blomster

Hibiscus trær har flere stor, attraktiv blomster. Blomstene er formet som trompeter med fem eller flere kronblad. Hibiscus blomster åpner om morgenen og vare bare en dag.

Blomst farger

Hibiscus blomster kommer i flere farger av rød, rosa, oransje, hvit og gul. Noen blomster er bi-farget eller har mørke årer.

Blader

Hibiscus trær har bladene som alternativ fra små til sparformet figur. I tillegg bladene ofte har tenner eller lobed kanter.

Høyde

Hibiscus vokser ca 15 fot høy. Noen ganger kuttes hibiscus plantene for å se mer ut som tradisjonelle trær ved trimming lavere grenene og la en lang rett stilk ca 36 inches lang til bagasjerommet på hibiscus treet.

Habitat

Hibiscus er innfødt til sol, varme og fuktige tropiske destinasjoner der den vokser naturlig i naturen. Utenfor sitt naturlige habitat vokser hibiscus trær i solrike steder uten sterk vind.