Hest tema soverom ideer

November 22

For utendørs personen som elsker hester eller foreldre med en hest-gal barn, streik en hestemotiv akkurat notatet for soverommet decor. Heldigvis finnes uendelig antall måter å infundere stallen i soverommet uten hesten inni, og mange steder selger hest-relaterte ting.

For voksne

Ponnier romping på bakgrunnsbilde, inkluderer noen voksen ideer for en hest-tema soverom Southwestern eller foxhunting motiver med passende aksenter. Farger lener mot mørk grønn, brun, barn rød og lignende jordfarger som fremkalle skoger, enger og staller. Jakt utskrifter, vestlig kunst a la Charles Russell eller artister som spesialiserer seg på hester, som Persis Clayton demninger, kan gi et felles tema vegg dekor. Plaketter, hest-tema veien og låve tegn og andre detaljer kan sette et enkelt stempel på ferdig rommet. Bruk veggen kroker fra sammenføyde hestesko å henge opp din kappe eller montere hyller.

Dessuten, liker noen mennesker å bringe faktiske tack i rommet. En antikk salen på en stand i hjørnet, et par hestesko for flaks eller en speil satt i en gammel hestekrage, alle gi horsey berøring uten overveldende rommet.

For barn

Bakgrunn eller kantlinjer med hester kjører, hoppe, kapping og flyr i Western eller engelsk glede nesten noen barn. Mange håndverket butikker selger stoff med hest motiver som du kan bruke til å lage sengetepper og puter. En kaste gulvteppe et hestehode eller som viser barnets favoritt rase av hest er vanligvis enkelt å skaffe. Sjekk de ulike rase foreningene for knickknacks og rommet dekor elementer. En spesiell hylle for Breyer hester kan holde rommet pen, og en malt bagasjerommet med en hest på lokket kan fungere både som en late montere og et sted for leker. Det er mange håndverket mønstre for rocking hester i hvert materiale fra filt til tre. Plasser en tre gyngehest i hjørnet eller et stoff en på veggen eller sjablongen et hestehode ser over en stabil dør starte en låve tema. Hvis sjablonger er din ting, er det mange hest - og stabil-tema stensiler for veggen kantlinjer og Uthevingsfarger. Prøv å legge en Frise kjøre hester på barnets headboard eller rundt døren.

Aksent stykker

Sjekk ut tack butikker eller kataloger for hest-inspirerte bric-a-brac. Skinn eller stoff puter, veggtepper, sengetøy, tepper, statuer og figurer, malerier, utskrifter, plakater og smykker er alt tilgjengelig for nesten alle rase eller stil riding tenkelige. Hest temaer kjøre rodeo-foxhunting, trail riding til dressur. En "Engelsk" utseende kan innebære en jakt ut eller to, mørk grønn sengetøy eller vegger, jakt pisk montert ved siden av en krøllete messing jakt horn på veggen, og en topp lue med en dame skjerf etterfølgende kunstnerisk fra en hylle. En "Western" tema kan bruke browns og greener, en svart metall silhuett-type coat rack med en rodeo eller trail ridning tema montert på veggen, og noen gamle Vesten kunst utskrifter. Eller du kan unngå å velge en kjørestil helt og pinne til hester vanligvis med en byste av en oppdrett horse stikk fra veggen, hester kjører gjennom bakgrunn grensen, og en fantastisk hest-tema teppe på gulvet å fange øyet og etablere humør. Muligheter i hest-tema soverom er virkelig uendelige.