Herding prosessen for tre komfyr maling

June 2

Herding prosessen for tre komfyr maling

Vedovn maling er robust og tøff slik at det kan motstå høy varme. Dette må høy varme maling kurert så det har en tøff og holdbart skall. Metoden herding kan variere avhengig av type og merke av maling, men mange har en lignende herding prosessen. Se din spesifikke maling merket instruksjoner for mer informasjon.

Maleprosessen

Høy varme maling inneholder harpiks, som vil raskt tørke ved romtemperatur. Harpiks maling vil ta flere timer å tørr og kan føle litt klissete. Malingen vises glanset når den brukes først og det luft dries.

Prosessen

Herding maling behøver du å varme den vedovn over 475 grader Fahrenheit flere ganger å stivne. Høy varme maling har to typer harpiks, hvorav tørker ved romtemperatur og en annen som tørker på høy varme. Varme-prosessen kan silikon harpiks tørke og for malingen å stivne helt og danne en tett tetning med vedovn under. Fordi silikon harpiks ikke har tørket helt, vises maling vått og mykt under varme-prosessen. Herdet maling vises også duller enn det første laget av våt maling.

Herding sakte

Herding høy varme maling på vedovner kan være vanskelig ikke bare sette en temperatur og vente på komfyren å nå den. I stedet må du bygge brannen og teste temperaturen for å sikre at det cures riktig. Viktigste er å langsomt bygge brann så det varmer opp gradvis. Hvis ovnen varmes opp raskt, vil det forårsake malingen til å trekke fra metall-overflate.

Hindre riper og merker

Malingen er sårbare i herding prosessen. Plass aldri noen glass, Potter eller trivets på overflaten til den som helbredet helt. Ikke berør komfyren som du kan la fingeravtrykk i myk og våt maling overflaten. Det eneste rette for dette er sand maling av og starte hele prosessen på nytt. .

Helse

Herding prosessen forårsaker karbondioksid av gass. Forhindre helsemessige problemet som hodepine, pustevansker og lys-headedness ved ventilasjon rommet som mulig når du er herding maling. Holde små barn, eldre, gravide kvinner og de med luftveiene vanskeligheter fra området mens du er herding maling. Flytte fugler og små kjæledyr til et annet, godt ventilert område av din hjem.