Herb anlegget identifikasjon

June 21

Herb anlegget identifikasjon

Lære å identifisere urter, og ikke bare ved å se på tegnene på matbutikken, kan være en morsom hobby, en god unnskyldning å utforske naturen og en måte å spare penger. Noen planter kan være giftig, dette er et område hvor du ikke vil lære av dine feil, så lære noen tips før du begynner å identifisere og bruke urter.

Der hvor å blikk

Urter kan finnes i mange områder, fra store parker til løkkene. En regional guidebok kan foreslå noen områder å se i, og du kan også søke på nettet for å finne lokale wildflower samfunn, som kanskje har lister med gode steder å se i. Hvis du vil samle urter for eget bruk, sjekk på regelverk for ditt område. Mange by, stat og nasjonalparker forbud samle planter.

Biblioteket

Den beste ressursen for urt identifikasjon er en god guidebok. En god guide inneholder fargefotografier, samt informasjon om hvor planter er sannsynlig å vokse (nær vann, i skyggefulle områder, etc.) og på plante egenskaper. Du kan finne guider for forskjellige regioner i USA, gir deg langt mer om planter er sannsynlig å se i ditt område. Sjekk ut ditt lokale bibliotek, som vil trolig ha flere forskjellige bøker. Hvis du finner en guide du liker, kan du kjøpe din egen kopi.

Spiselige urt identifikasjon

Mange mennesker kan identifisere urter som basilikum, cilantro, timian og dill. Men det er mange andre urter som kan brukes i matlaging gir smak og legge til fargerik pynt. Lavendel, dag lily, squash blomster og nasturtiums kan alle bli identifisert av sine blomster, som er spiselig. Merk at mange av disse urtene bør brukes sjeldent. Når den brukes i store mengder kan de forårsake problemer med fordøyelsen. Igjen, en god guidebok eller kokebok kan gi mer informasjon om spesifikke urter.

Medisinsk urt identifikasjon

Urter har blitt brukt i medisin i tusenvis av år. Ötzi, en 5000 år gammel mumifiserte mann funnet frosset i Alpene, var bærer en pose med urter da han døde. Mange vanlige urter har medisinske egenskaper og er enkle å identifisere. Løvetann, finnes i mange bakgårder, brukes til å behandle leveren lidelser og forbedre fordøyelsen. Mange urte vekttap produkter bruker chickweed, en annen luke i mange yard. St. Johns wort, en av de vanligste medisinske urtene, brukes som en behandling mot depresjon.

Giftige planter og plantevernmidler

Noen planter er giftig og kan forårsake sykdom eller død hvis spist. Lær å identifisere den vanligste giftige planter, som vann hemlock og giftige hemlock, slik at du kan unngå dem. Hvis du identifiserer nonpoisonous urter, bør du fortsatt ikke spise dem hvis det er noen sjanse de har blitt sprayet med sprøytemidler. Selv urter vokser langs veier og gater bør unngås fordi disse områdene er ofte sprayet med plantevernmidler og fordi eksos fra biler kan også la en giftige rester.