Hengende en Curio skap

January 10

Hengende en Curio skap

Raritetsbutikker skap dukket opp i løpet av renessansen, opprinnelig kjent som Wunderkammern, som bokstavelig betyr "lurer på kamre." Stolte eiere ville bruke disse skap vise små kunstgjenstander, figurer, bilder, medaljer eller mynter og andre elementer som de ville verden å se. Raritetsbutikker skap opprinnelig referert til rommet eller kabinett hvor eieren plassert stykke møbler, men nå gjelder møbler selv. Hvis du har en liten versjon av slik regjering ment for hengende, må du være forsiktig for ikke for å sette regjeringens sikkerhet.

Instruksjoner

•Finn en stud på veggen der du ønsker å henge raritetsbutikker cabinet, bruke en stud finder. Merke stedet med en blyant på omtrent øyehøyde.

•Plasser raritetsbutikker cabinet mot veggen slik kabinettet er i øyehøyde og midtstilt over stedet du markert i trinn 1. Tilpasse den etter behov, avhengig av om du vil høyere eller lavere. Når det er på den ønskede høyden, plass en snekker nivå på å justere og gjøre kabinett nivå.

•Kontroller en liten blyant merke på øverste venstre og høyre hjørnene av kabinettet. Ta regjeringen ned og slå den på baksiden. Skru en 4-tommers hengeren designet for skap på baksiden.

•Measure hvor langt fra øvre venstre hjørne av kabinettet til hullet av hengeren er et målebånd. Finn tilsvarende plasseringen på mur benytter målebånd og merkene du har gjort tidligere. Merk dette stedet med en blyant. Bore hull for å få en 1/2-inch bolt i stud på det stedet.

•Plasser raritetsbutikker cabinet forsiktig mot veggen. Finn hvor viktigste hullet hengeren og bolten kamp. Juster kabinettet slik det er.