Hemmeligheten til et rent svømmebasseng

August 6

Hemmeligheten til et rent svømmebasseng

For estetikk og hygiene, må svømmebassenget holdes rent. Mange bassenget eiere lykkelig delegere denne oppgaven til en vannpytt service. Noen vet ikke hvordan å rense bassenget. andre har ikke tid regelmessig for å forplikte seg til denne oppgaven. Hvis du vil redusere utgiftene dine bassenget samtidig som du nyter bassenget, kan du lære å gjøre denne oppgaven selv.

Rengjøring og støvsuging

Mest tidkrevende chore er ukentlig rengjøring og støvsuging. Hvis du ikke har en automatisk pool vakuum, kan dette ta en time arbeidsuken. Pensel sidene og bunnen av bassenget med basseng pensel og dyppe noen blader, feil eller andre rusk. Oppfølging av støvsuging hele pool.

Klor og pH

En daglig klor og pH-kontroll gå en lang vei å holde bassenget rent. Klor nivåer mellom 1 og 3 deler per million, ppm, dreper bakterier, alger og andre bassenget skadedyr. For å gjøre jobben sin skikkelig, krever klor en pH mellom 7.2 og 7.6. Utenfor disse nivåene, klor er ineffektivt og svømmere erfarer hud og øyne irritasjon. Justere pH ved å legge til pH increaser eller pH decreaser produkter på din svømmebassenget forsyning butikken. Fyll klor dispenser måtte holde gratis klor i området ønskelig.

Algaecide

Legge til en algaecide produktet to ganger i måneden eller i henhold til etikett retninger, hindrer vekst av alger i bassenget. Dette er ikke nødvendig hvis din pool kjemikalier er alltid i balanse, hjelper det hindre vekst av alger bør de pH eller klor nivåene slipp utenfor akseptabel områder for enda en kort periode. Når alger er opprettet, algaecide vil ikke drepe den, og det kan være et ork å bli kvitt.

Hardhet innskudd

Sjekk total alkalitet og kalsium hardhet regelmessig for å sikre at de er i akseptabelt område. Når disse verdiene er lav, corrodes vannet sakte pool utstyr og overflater. På høye nivåer, kalsium eller lime innskudd bygge opp på bassenget overflaten og krever fjerning. Hold TA nivåer mellom 80 og 120 ppm og kalsium hardhet på 200 til 400 ppm.