Hemlock ullen Adelgid livssyklus

August 19

Hemlock ullen Adelgid livssyklus

Hemlock ullen adelgid er et insekt innfødt til Asia mål saft av hemlock trær. Sin tilstedeværelse i Nord-Amerika er en ikke invasiv art som er utgjør en stor risiko for østlige og Carolina vanligvis. Det er anslått at 50 prosent av østlige vanligvis er befengt med hemlock ullen adelgid.

Reproduksjon

Hemlock ullen adelgids reprodusere asexually i USA, siden Gran treet for å reprodusere seksuelt finnes ikke i Nord-Amerika. To generasjoner er gytt hvert år.

Livssyklus

Den hermafroditter adelgid legger egg på undersiden av hemlock frekvensen av 100-300 per egg sac. Adelgid larver dukke opp tidlig om våren og distribueres via vind, fugler eller andre dyr som skjer på larvene. Larvene utvikler seg til nymfer, som nå er å forlate trærne der de befinner seg. Nymfen så modne i voksen og starter prosessen igjen.

Matvaner

Ullen adelgid strømmer på saft av nye, ømme hemlock skyter og injiserer en gift i området. Dette toksinet distribueres over treet, forårsaker tap av p og manglende evne til å produsere nye vekst. Etter infestation av ullen adelgid er levetid på treet mellom 4 og 10 år. Alle tre som klarer å overleve direkte angrepet vil vanligvis gi etter for sekundær infeksjon.

Utryddelse

Hemlock ullen adelgid er vanskelig å utrydde, de eneste kjente metoder blir fysisk fjerning av press vask eller kutte av alle infiserte grener og lemmer. Plantevernmidler er ikke et levedyktig alternativ som vanligvis er vanligvis plassert av vannkilder.

Nye metoder for kontroll

I 1997 lansert et biologisk angrep, bruker både sopp og ROV insekter for å kontrollere adelgids. Denne prosessen kombinert med ileggelse av strenge karantener av noen vanligvis brakt inn i de mest berørte statene har begynt å lage en liten bulk i å redusere antall trær mistet til Hemlock ullen adelgid, om det er mye fremgang gjøres. Tiltak er underveis for å studere adelgid's reproduktiv syklus og forstå hvordan å kontrollere den effektivt.