Helsevesenet: Elektrisk sikkerhet på kjøkkenet

November 10

Helsevesenet: Elektrisk sikkerhet på kjøkkenet

Kjøkkenet er hjertet i ethvert hjem, og det er også stedet hvor mange ulykker forekommer. Uten tilstrekkelig forholdsregler, kan kjøkken være farlige steder. Bruk sunn fornuft og utdanne deg selv på mulig sikkerhet risiko i kjøkkenet, å gjøre hjemmet ditt et tryggere sted for deg og din familie.

Advarsel

Reparere alle feil apparater, som brødrister, mikrobølgeovn og ovner, er et must. Med mindre du har erfaring og tillit, har reparasjonene som utføres av en lisensiert reparasjon tekniker. Hvis du vil gjøre i reparer, lese om hva du reparere og spør en profesjonell. Mer enn noe annet, kontroller at strømmen er på før du begynner å arbeide på apparatet. Hvis du føler apparatet er for gammel til å reparere, kaste bort. Defekte elektriske apparater positur en fare i kjøkkenet og kan forårsake alvorlige skader.

Betraktninger

Service og rengjør alle hvitevarer regelmessig. Du finner instruksjoner og anbefalinger i eierne manualen. Sjekk ledninger på apparater å sikre at det ikke er slitt eller slitt og at pluggen er i god form. Hvis det virker som et apparat ikke fungerer så godt som det skal, rådføre seg din eiere håndbok eller ringe butikken der du kjøpte enheten. Slutte å bruke apparatet før du kan få det reparert.

Forebygging/løsning

Gjør det til en vane med å trekke små kjøkkenmaskiner etter hver bruk, ikke bare er det tryggere, men det også sparer strøm. Nesten 40 prosent av elektrisitet fortsatt brukes selv etter apparater er deaktivert, med mindre de er frakoblet. Husk å slå av apparatet før du kobler den for å redusere risikoen for sjokk.

Effekter

Vann og elektrisitet ikke blande, så aldri ta noen apparat med våte hender. Være forsiktig, også, å holde apparater fra alle vannkilder. Noen væskesøl bør renses. Kontroller at du ikke står i vann eller en annen væske når du slår på en enhet, som vann leder elektrisitet og dette kan føre til at du bli sjokkert.

Overbelaste ikke uttak med mange apparater, dette vil føre til en elektrisk kort og, muligens et sjokk.

Barn sikkerhet

Aldri la barna spille på kjøkkenet og lære dem kjøkken sikkerhetsregler. Barn bør ikke få lov til å spille med apparater og alle strømuttak bør ha barnesikkerhet plugger.