Helserisiko med vann bløtgjøringsmiddel

February 10

Helserisiko med vann bløtgjøringsmiddel

Hardhet er mer en ulempe enn en helserisiko. Ifølge studier av Wilkes University Center for miljøkvalitet legger drikke hardt vann faktisk til kalsium og magnesium daglige behov. Vann bløtgjøringsmiddel erstatte disse hardt mineral å gjøre vann mykere og mer egnet når du vasker klær eller skåler og unngår hardt vann mineralforekomster i rør. Helsemessige bekymringer finnes med bruk av vann bløtgjøringsmiddel.

Vann urenheter

Ingen kalkfilteret vil drepe eller eliminere biologiske eller kjemiske forurensning, så de som bor i et område som er utsatt for skjemt vann må sikre vannet er behandlet før du legger vann bløtgjøringsmiddel. Unnlater å gjøre det er å invitere sykdommer. Teste usikker vannkvalitet å avgjøre hvilken metode for behandling av vann er nødvendig å legge vann Tøymykneren systemet.

Salt diett

Den viktigste helserisikoen forbundet med vann bløtgjøringsmiddel er salt innholdet, som stiller spørsmål for pasienter som har høyt blodtrykk, nyre eller hjertesykdom. Natriumklorid er vanlig form av salt i vann bløtgjøringsmiddel, men selv nylig forfremmet skyllemiddel kalium klorid er også et salt. De foreskrevet en lav-salt diett må bruke vann-myknet drikkevann for matlaging og forberede drikker som kaffe eller juice.

Lekker føre rør

Avhengig av en alder av et hjem, kan bly rør lekke giftige bly i vannforsyningen når vann bløtgjøringsmiddel brukes. Ifølge Environmental Protection Agency (EPA), helse farene forbundet med bly seepage fra rørene er ikke bare interne. Aktuelle eksponering gjennom håndvask og innånding kan produsere utslett, respiratoriske plager og kronisk hudlidelser.