Helseproblemer av Blue Spruce furutrær

May 31

Helseproblemer av Blue Spruce furutrær

Blue spruce, også kalt Colorado blue spruce, er en mye plantet eviggrønt tre kjent for sin farge. Disse trærne er imidlertid utsatt for en rekke insekter og sykdom. De kan også gi etter for ulike rots overwatering eller blir plantet for dypt. Den beste måten å unngå noen av disse problemene er å velge mange sykdom-motstandsdyktig og et voksende nettsted som er godt drenert og får halvparten til en hel dag med sollys.

Pest problemer

Blue spruce trær fungere som vert for mange insekter. Flere felles skadedyr inkluderer tidlig Gran galle adelgid, cooley Gran galle, Gran budworm og barnål skala, samt bladlus og midd. De fleste skadedyr på Gran trær ikke forårsake alvorlige skader med mindre i stort antall. Galls ligner kongler, og lett kan beskjæres av. Bladlus og mites er litt mer alvorlig som de til slutt kan defoliate en Gran dersom ikke kontrollert.

P problemer

Nåler av kan påvirkes av sopp arter som presentere som ruster, blysenes Fader og nål kaster. Rhizosphaera pinnen kastet forårsaker gul eller brun pinne som utstråler fra den eldre delen av grenen nær bagasjerommet og etter hvert spredt mot tips. Nyere vekst kan vises blå og upåvirket, men til slutt sykdommen sprer seg. Lirula nål blight forårsaker andre år nåler, etterfulgt av tredje året nåler, å dø, til slutt evincing en grå utseende. Gran nål rust kan påvirke årets nåler, gi dem en gul til rosa utseende.

Gren problemer

Hele grenene av kan være infisert av sopp forårsaker cankers. Symptomer inkluderer tilsynelatende tilfeldige døde grener med hvitt saplike stoff til slutt vises å sive fra dem. Østlige Gran dverg misteltein, en parasittisk plante som jakter på Gran trær, setter sine røtter direkte inn i avdelinger av Gran og andre evergreens. Frarøver verten treet av dets næringsstoffer. Områder direkte berørt trives mens resten av treet er tappet for sin mat. Hekser ' koster--en klynge av svake greiner vokser på en større gren - skjemaet i infiserte trær.

Roten problemer

Root rots på Gran trær ofte er ikke kjent før det er for sent. To vanlige rots forårsaket av sopp er Tomentosus roten råte og Armillaria rot råtne. Symptomer på både utvalg fra utseendet på mushroomlike sopp eller hvit mugg vises rundt foten av treet, for tynn og svak kalesjer ovenfor. Infiserte trær er ofte å tåle tunge vind som systemene røtter utsatt, og kan ikke lenger forankre treet.