Hedge planter med små gule blomster

November 16

Hedge planter med små gule blomster

Hedge planter legge til personvernet i landskapet. Disse tette planter, vanligvis eviggrønne busker, skjermen uønskede lyder og. Vanskelige varianter legge til et mål for sikkerhet i gården når dyrket som en levende gjerde. Hedge arter som blomstrer med små gule blomster gir en velkommen, lyse kontrast i en rekke grønt løv. Velg de gul-sikring plantene som passer best for lys, jord og fuktighet forholdene i landskapet, samt din regionens US Department of Agriculture anlegget hardiness sonen kart.

Sone 4

For å trives i USDA sone 4, tolerere hekk planter nedturer til minus 30 grader Fahrenheit. Oregon druen kristtorn (Mahonia aquifolium) er hardføre i sonene 4 til 7 og danner en 6-foot-tall hekk. Dette evergreen har skinnende, tøff blader og blomster med klynger av små gule blomster i midten av våren. Den vokser i delvis skygge og godt drenering, fuktig jord med en litt surt pH. Den røde Berberis (Berberis leder var. atropurpurea) blir 6 fot høy med en lik spredt. Hardy i sonene 4 til 8, dette evergreen har rød-lilla løvverk og gir små gule blomster etterfulgt av lyse røde bær. Den vokser i en rekke jord og solen til delvis skygge.

Sone 5

Lave temperaturer i USDA sone 5 nå minus 20 grader. I vanlige boxwood (Buxus sempervirens) hardføre i soner 5 til 8 og vokser fra 15 til 20 fot høye med et lignende oppslag. Dette tett evergreen blomstrer med aromatiske lys-gule blomster våren og har skinnende løv. Det foretrekker fuktig, godt drenert jord og solen å delvis skygge. Japansk barberries (Worm leder) vokse til 6 fot høy med en 7-fots spredning og produsere små gule blomster våren. De har lyse-grønne, deciduous løvverk som blir oransje og røde høsten. Disse tørke-tolerant, tett busker vokse i solen til delvis skygge og en rekke jord.

Sonen 6

USDA sonen 6 nedturer dukkert til minus 20 grader. I littleleaf boxwood (Buxus microphylla) er hardføre i soner 6 til 9 og danner en tett, 4-foot-tall og bredt hekk. Dette sakte voksende evergreen blomstrer med gule blomster våren og foretrekker godt drenering jord og solen å delvis skygge. Liten anis treet (Illicium parviflorum) blir 10 fot høye med et lignende oppslag. Denne opprinnelige evergreen busk blomstrer med halv tomme blomster på forsommeren og har 4-tommen-lang, Olivengrønt løvverk. Det er hardføre i soner 6 til 9.

Sonen 7

I USDA sonen 7 nå gjennomsnittlig årlig lave temperaturer 0 grader. I Harland boxwood (Buxus harlandii) er hardføre i soner 7 til 11 og har tett, eviggrønne bladverket. Denne 6-foot-tall og bred busk produserer små gule blomster våren og vokser i mounded-skjemaet. Det tåler tørke og trives i sun eller delvis skygge. Sør waxmyrtle (Myrica cerifera) vokser raskt til 15 fot høy med en 11-fots spredt. Dette evergreen er innfødt til det sørøstlige USA og tåler varmen, tørke og salt jord. Den blomstrer med svært liten, uanselig gule blomster, fulgt av runde grå frukt. Sør waxmyrtle er også hardfør soner 7 til 11.