Havre plantevernmidler

September 29

Havre plantevernmidler

Havre i Middelhavet, og serverer en rekke bruksområder, inkludert feed korn frokostblanding og grønn eller konservert fôr. Noen har nylig begynt med havre som en vinter dekk avling. Havre dyrking er lik som bygg og hvete. En rekke plantevernmidler hjelp kontrollere ugress i havre avlinger.

Typer

UCLA forlengelse viser carfentrazone, bromoxynil og dicamba som effektive plantevernmidler for havre. Alle av disse kjemikaliene er solgt under forskjellige navn.

Funksjonen

Alle børsnoterte plantevernmidler er postemergent kjemikalier - anbefalt for bruk etter at ugress. Carfentrazone er en selektiv ugressmiddel som styrer Bredbladet ugress. Bromoxynil er en begrenset bruk plantevernmidler brukes bare av en sertifisert applicator, og kontrollerer årlige Bredbladet ugress. Produkter som inneholder dicamba som er effektive for flerårige og årlige Bredbladet ugress, og kan også brukes som pre emergent plantevernmidler.

Bruk

Bruk carfentrazone på ugress før de er 4 inches høy, som anbefalt av UCLA forlengelse. Bruk bromoxynil på tidlig marihuana planter. Denne ugressmiddel kan brenne havre midlertidig, spesielt når det gjaldt under minusgrader og høy fuktighet. Dicamba herbicides er mest effektive før 5-leaf scenen av avlingen.