Hardy voksende klatring roser

March 3

Hardy voksende klatring roser

Om springende over en splittet rail gjerde, trent til et espalier eller desperat opp og over en arbor, hardfør klatring roser gjør en elegant fokuspunkt for alle landskap. Bruk dem til å bare veggen, dekke en stygg verktøy eller gi skjønnhet og skygge for en rolig hage ferie. Å kunne vokse klatring roser, men må du velge kultivarer egnet til mellomrom og klima.

Henry Kelsey

Dette nydelig rød rose blomstrer ut med mellomstore blomster og en krydret duft. Det er motstandsdyktig mot svart flekk og pulveraktig mugg og overvintrer i kalde nord vintre. Henry Kelsey kan nå 9 fot og er hardføre til sonen 2b uten beskyttelse og ytterligere Nord vinter beskyttelse.

Louis Jolliet

Louis Jolliet er svært hardføre og trives i kaldt klima. Dens klynger av medium rosa blomster blomstre om våren og igjen med jevne mellomrom gjennom hele sommeren. Motstandsdyktig mot pulveraktig mugg og svart flekk, det kan vokse til mellom 5 og 7 fot og er hardføre gjennom sone 3.

John Cabot

En produktiv klatrer, John Cabot er en gjenta-bloomer som blomstrer fra begynnelsen av juni gjennom September. Den har store klynger av dype rosa til dype røde blomster lys grønn, skinnende og er relativt motstandsdyktig mot svart flekk sykdommen, rust og pulveraktig mugg. John Cabot kan vokse opp til 10 fot og er hardføre soner 3 til 9 med uten vinter beskyttelse og gjennom sone 2 beskyttelse.

William Baffin

William Baffin er svært hardfør i soner 2a gjennom 9b vinter beskyttelse og er ekstremt motstandsdyktig til pulveraktig mugg, rust og svart flekk sykdommen. Det er en gjenta-blomstrende rose med mørk rosa blomster og en myk, subtil duft. William Baffin trenger en sterk støtte til å vokse godt, men kan komme opp til 10 fot med riktig trening.

Polstjarnan

Også kalt Polestar, er denne ice white rose en rambler/klatrer som er svært hardfør i kalde nord klima. Innfødt til Finland, dette rose produserer klynger av doble blomster på tøffe, solid stammer. Polestar kan nå høydene av 18 fot og er hardføre gjennom sone 2.

John Davis

John Davis produserer store klynger av blomster kontinuerlig gjennom hele vekstsesongen før den første frosten. Denne steg er krydret-scented blomster er delikat rosa med en svak gul farge. En svært sykdom-motstandsdyktig klatring rose som kan nå opp til 8 fot, John Davis er hardføre gjennom sonen 2b.