Hardy soner for fugler av paradis

June 28

Hardy soner for fugler av paradis

Fugler av paradis er attraktiv, ofte fargerikt planter som får sitt navn fra deres fuglen-lignende utseende. Mens de fleste kommer fra Strelitziaceae familien, er det andre typer blomstrende planter som kalles også fugl av paradis, som busk Caesalpinia gilliesii, også kjent som det gule fugl av paradiset. Din evne til å vokse denne typen anlegg avhenger mye hardførhet sonen du bor.

Soner 7 og 8

Soner 7 og 8 er splittet i to deler-en og b. soner 7a og 7b har årlige minimum temperaturer på 0 til 5 og 5 til 10 grader C, henholdsvis. I soner funnet 8a og 8b, årlige minimum temperaturene varierer fra 10 til 15 og 15 til 20 grader F. Oklahoma City, Oklahoma, og Little Rock, Arkansas, i sonen 7, Dallas, Texas og Gainesville, Florida, er både i sonen 8. Disse områdene er ikke den beste temperaturen for de fleste fugler av paradis planter, er det mulig for visse typer anlegget å overleve her. For eksempel, gul eller ørken tåler fugl av paradis både soner 7 og 8.

Sone 9

Hardførhet sone 9 inkluderer sonen 9a og 9b. Minimumstemperatur for sonen 9a er mellom 20 til 25 grader Fahrenheit, og 9b, er det 25-30 grader Fahrenheit. Houston, Texas, og Fort Pierce, Florida, er byer i sone 9, ifølge USDA Hardiness sonen kart. Eksempler på en fugl av paradis plante som gjør det bra i disse sonene er gule og hvite fugl av paradis. Den hvite gjør det bra i hardførhet soner 9B gjennom sonen 11 og kan plantes i containere eller plantasjeeiere.

Sonen 10

Hardførhet soner 10a og 10b er egnet for de fleste fugl av paradis planter. Den laveste temperaturen i disse sonene varierer mellom 30 til 40 grader F. Fugl av paradis vokser i sonen 10 samt sonen 11, selv om den kan overleve i temperaturer så lave som 24 grader F i korte perioder. Den blomstrer best i California og på Hawaiis værforhold; men gjør det også godt i Florida og andre områder i disse sonene. Victorville, California, er et eksempel på en by i hardførhet sone 10a og Miami, Florida i sonen 10b.

Sonen 11

Sonen 11 har varmeste årlige minimumstemperaturen som det er over 40 grader Fahrenheit. Som sone 10 er vilkårene svært egnet for ulike typer fugler av paradis, inkludert Crane blomst, hvit fugl av paradis og det røde fugl av paradiset. Honolulu, Hawaii, er et eksempel på en sone 11 by.