Hardy Avocado trær i Texas

October 22

Hardy Avocado trær i Texas

Avokado er et høyt tre som gir velsmakende frukter og er vanlig i hele den sørlige delen av Texas. Avocado treet foretrekker tropiske eller subtropiske områder som sjelden oppleve frost og har godt drenert jord. Disse høy-kalori frukt er 2800 kalorier per halvkilo men effektive i å redusere Kolesterol oppbygging. Ordet avokado stammer fra Aztec og ble oversatt av spanske aguacate eller "alligator pære."

West Indian

West Indian rekke avocado anlegget er den sterkeste av de tre variantene når det gjelder tolerer salt, men er også mest utsatt for av kaldt vær og bør plantes i Sør Texas for å unngå en hard fryse. West Indian ulike gir en frukt med grønn hud og en liten rød fargetone når moden. Denne avokado gir minst olje, bare 7 prosent. Det er ofte brukt som rootstock og er ikke utsatt for mange av sykdommene som påvirker andre varianter av avokado.

Meksikanske

Denne rekke avocado treet er mer tolerante av kaldt vær enn andre varianter, men tolererer ikke salt godt. Bladene av meksikanske avocado treet lukten som lakris, i motsetning til andre varianter. Frukten av dette treet veier mellom 75 til 300 gram og starter grønne men huden blir lilla-svarte. Huden av meksikanske avokado er tynnere og smidigere enn andre avokadoer, slik at det blir mer mottakelig for sykdommer. Av de tre typene avokado inneholder denne mest olje på 30 prosent.

Guatemalanske

Guatemalanske avocado treets attributter faller mellom de andre to variantene. Den brukes ofte sammen med West Indian eller meksikansk varianter antallet hybrider brukte avocado kultiverere. Disse avokado varierer mellom 500 og 600 gram hver og funksjonen tykk, grov hud.

Lula

Lula er ikke en av de primære tre typene avokado, men det er veldig populært i Rio Grande Valley og South Texas fordi det er et foretrukket utvalg som rootstock. Denne typen avocado treet er mer tolerante salt i jord og re vokser fra under bakken.