Hardiest innendørs planter

November 30

Hardiest innendørs planter

Planter har noen grunnleggende krav - lys, vann og mat. Noen planter er mer følsomme enn andre når det gjelder mengden og hyppigheten av omsorg de mottar. For de som liker live plantene uten tid og omsorg de tar, er det hardfør planter som overlever med lite bekymre. Velge en hardfør innendørs anlegg gir deg den naturlige skjønnheten i levende planter hvis du har begrenset tid og hagearbeid ferdigheter.

Dårlige planter

Støpejern anlegget (Aspidistra spenstighet) er en plante som kan overleve i lite lys situasjon. Disse planter, med spearlike blader, overleve i 50 år eller mer med minimal oppmerksomhet, varierende temperatur og lite vann. Korn anlegget (Dracaena fragrans) er en annen innendørs anlegg som tåler forsømmelse. Det er en lang levetid huset plante med lang grønne blader og en sentral gule eller krem-farget stripe. Disse hardfør planter tåler lys, men utfører i dårlige lysforhold for. Direkte sollys vil svi bladene. Disse plantene bør gjerne tørke ut mellom Pottejorden og ikke overwatered eller - befruktet for best resultat.

Tørke-Tolerant planter

Hvis du glemmer å vanne plantene dine, velge planter som kan tåle droughtlike forhold. Selv om disse planter trenger vann, avskrekke sporadisk forsømmelse ikke dem. Heartleaf philodendren (Philodendren scandrens) er en lett tørke-tolerant anlegg som er lett å vokse. Det vil trives i en liten pott i år med litt omsorg.

Lettstelt planter

Det er noen planter som synes å trives på forsømmelse. Mor-i-law's tunge eller snake plant (Sansevieria, har dramatisk sverd-formede blader. Anlegget tåler lysforhold fra full sol til delvis skygge. Den overlever i tørr luft og jord trenger sjelden repotting. ZZ anlegget (Zamioculcas Zamiifolia) er en langsom voksende planten som sjelden trenger gjødsling eller repotting. Det er en giftig plante, men gjør det upassende for hjem med liten barn og kjæledyr.

Etterfølgende planter

Pothosi eller djevelen Ivy (Epipremnum aureum), er en energisk, lettstelt plante som har lange, etterfølgende stammer. Hvis du klipper stammer tilbake, vil anlegget være fyldigere. Dette anlegget tåler lite lys, men gjør best i moderat til lys lys. Pothos er en god kontor anlegg, som den vokser godt under fluorescerende lys. Det kan være dyrket i en hengende kurv eller etterfølgende ned over hyller. Spider-anlegget (Chlorophytum comosum) er et godt anlegg for nybegynnere. Det er en pålitelig plante som har lange, smale, grønn og hvit-stripete blader. Liten baby plantlets utvikle på endene av lang løpere som faller over sidene av hengende kurver. Disse plantlets utvikler seg til nye planter Hvis plassert i en annen pot. Anlegget må lyse, indirekte lys og rikelig vanning i våren og sommeren. Vandrende jøde (Zebrina pendula) er et lite vedlikehold anlegg med raskt voksende stammer som kan vokse til 3 fot lang hvis venstre beskåret. Planten foretrekker fuktig jord og rikelig indirekte lys.