Hardførhet-soner for ørkenen Willow

October 11

Hardførhet-soner for ørkenen Willow

Ørkenen willow (Chilopsis linearis) er ikke medlem av piletre familien, til tross for navnet. Denne allsidige landskapet plante som kan beskjæres inn i en busk eller lov til å vokse i et tre er en av de mange plantene vokser innfødte og vill i mange områder i det sørvestlige USA. Med noen oppmuntring, kan det vokse i noen andre områder.

USDA anlegget hardførhet soner

Ørkenen willow er vurdert for amerikanske avdeling av landbruk anlegget hardførhet Zones 6 og 7. Disse sonene indikerer den laveste gjennomsnittlige temperaturen anlegget skal kunne trives. I ørkenen willow, dette betyr at de er tolerante minimum temperaturer som spenner mellom minus 10-10 grader. Treet kan ikke overleve kaldere temperaturer. Det finnes vill i Texas, New Mexico, Arizona og California.

Distribusjon

Ørkenen willow's opprinnelige området er begrenset av temperatur og andre miljømessige faktorer, men det er mulig å vokse anlegget som en landskapsarbeid busk eller tre andre steder. Hardførhet sonen området for treet gjennom Texas består av den øverste halvdelen av staten, og det kan finnes i hele den sentrale delen av New Mexico. Det også vokser i mer nordområdene i Arizona og gjennom de tørrere, innlandet delene av California. Liten treet er vanligvis funnet langs tørr streambeds og vasker gjennom sitt opprinnelige utvalg, der den godt drenert jord presentere høyre voksende forhold.

Vannforbruk

Ørkenen willow er egnet til et tørt klima. Motta en årlig nedbør på mer enn 30 inches regn er generelt for fuktig for ørkenen willow overleve uten noen omsorg og forsiktig planting i et godt drenert.

Klima og blomster

Ørkenen har blomster som er hvit, fiolett eller rosa. Hyppigheten og varigheten av blomstrende tiden avhenger av klimaet og mengden av vann som den mottar. Tyngste blomster er i våren og forsommeren, men treet fortsatt blomstrende gjennom den varmeste delen av året etter serieopptak av regn. Når holdt i liggende format, tunge vanning og la jord tørr oppfordrer blomstrende. Beskjæring grundig og holde anlegget busk høyde oppfordrer også flere blomster, som treet spirer blomstene trompet-formet fra ny vekst.