Hardfør ornamentale gresstyper for skyggefulle områder

May 5

Torv gress er vanlige landskapsarbeid, og tjene som en uniform walking overflate og en hage base. Ornamentale gresstyper er ikke enhetlige, ikke bør mowed eller gikk på. Disse type gress er stadig mer vanlig for landskapsarbeid og tjene som fyllstoff, grensen planter og bunndekkende beplantningen. En rekke ornamentals er hardføre og skyggen motstandsdyktig.

Eng Foxtail

Eng foxtail (Alopecurus pratensis), også kalt golden foxtail, er europeiske opprinnelig ofte funnet i åpne felt og enger. Det finnes over hele Stillehavskysten i USA og i Canada, der den brukes som en tett torv eller sådd gress. Det vokser til å bli mindre enn 24 inches høy med grønn-til-gul vekst bra for å legge til tekstur og visuell interesse til lyssky deler av en hage. Dette gresset krever en fuktig, næringsrik jord og gjør best i delvis til full skygge. Hvis utsatt for sollys, kreves hyppige vanning. Eng foxtail er ikke skadelig for pets, men lignende navn foxtail bygg kan være skadelig hvis ingested.

Blå fortøye gress

Blå fortøye gress (Sesleria caerulea) er en lett å vokse dekorativ som rosenkål i 6 - til 12-tommers dusker. Det gjør best i næringsrik jord med gjennomsnittlig fuktighet. Dette gresset foretrekker områder med full sun eller delvis skygge. Trenger ekstra vanning i svært varme eller solfylte været. Blå fortøye gress opphav i Europa, men hele USA og Canada. Blå moor vokser ca 8 inches høy og produserer lilla blomster tidlig på våren. Det er ofte brukt som groundcover i områder med lite eller ingen gående. Det gjør samt en filler eller kantlinje anlegg i en hage.

Større tre Rush

Større tre rush (Luzula sylvatica) er en mild vær mønster gjør best i amerikanske avdeling av landbruk anlegget hardførhet soner 4 til 9. Det er en moderat høye dekorativ vokser til en eldre høyde på om lag 16 inches. Under produserer tidlig til midspring, den blomstrende stilker med hvite blomster. Større tre rush er vanlig som en skygge-kjærlig Bunndekkende beplantning og fyller i områder uten mye slitasje. Det krever fuktig, næringsrike, litt surt jord. Det er en av de mer tørke tolerant ornamentals men fortsatt krever vanning i ekstrem varme eller tørr temperaturer.

Japansk blod gress

Japansk blod gress (Imperatata sylindriske) legger farge og visuell interesse til en hage. Den produserer slående bladverket med røde striper som kan være så høyt som 12 inches høy. Det er ikke anbefalt for varmere områder, som det vokser og sprer seg raskt og kan bli invasiv. Det gjør det bra i delvis eller full skygge, spesielt i varme eller solrike områder, og er moderat tørke tolerant. Den foretrekker en fuktig, næringsrik jord som og er motstandsdyktig mot de fleste skadedyr og sykdommer.