Hard landskapsforming verktøy

April 25

Hard landskapsforming verktøy

Landskap designere dele ofte sitt arbeid i hard landskapsforming og myke landskapsarbeid. Myke landskapsforming refererer til disse elementene i en hage som først våren til sinnet: trær, busker og blomster. Hard landskapsforming refererer til hvordan landscapers bruke menneskeskapte materialer for å gi form og interesse til et landskap. Elementer av hard landskapsforming inkluderer gangveier, plattformer, ornamenter og utendørs strukturer eller også bygninger. Rekke nødvendige verktøy varierer så mye som slags strukturer involvert i hard landskapsarbeid.

Nivå

Et nivå er nødvendig for å bygge alle strukturer som har flatt, vannrett underlag. For innendørs remodeling prosjekter er det ofte mulig bare å justere noen nye strukturer med vannrette linjer med eksisterende elementer, for eksempel gulvet og taket. Men i utendørs landskapet er det svært viktig å bruke en til å bestemme riktig vinkel å stille et grunnlag, enten du bygger et dekk eller en birdbath. Fleksibilitet med nivået for små og store prosjekter, velge en modell måler 48 eller lengre. For de fleste prosjekter, vil et nivå bruker flere vannbobler være tilstrekkelig; Hvis du trenger enda større nøyaktighet eller har dårlig syn, kan du velge en elektronisk tilbakemelding.

Murskje

En av de vanligste elementene utendørs vanskelig landskapsarbeid er baner, enten med murstein, fliser eller steiner. For å legge de fleste av disse materialene langs en gangvei, bruke en flatskjerm murskje både å spre ethvert medium under og pakke enkelte brikkene på plass. Når spre sement eller en annen lim under steinene, bruke en rillet murskje, som "stålkammer" overflaten for en jevn distribusjon, akkurat som for innendørs flis-legging. Prøv flere trowels på maskinvare butikken å teste hvilke hånd har mest behagelig grep. Hvis du vil legge en lang sti eller dekker et stort område, vil du sette pris på et verktøy som er godt conformed til hånden din.

Spade

Spade er et viktig verktøy for både hard og myk landskapsarbeid. Hovedsakelig, vil du bruke den under den innledende stadiet av hard landskapsarbeid prosjekter, når clearing bort overflødig jord før du legger grunnlaget eller gangveier. Velg blant flere spade typer, klassifisert av skjemaene ulike blad. Spisse spader er ideelle for å bryte inn i komprimerte jord og grave. Square kanter spader er utformet for scooping opp løsnet jord og konisk spade bladene er best for skiftende løs jord fra ett sted til et annet. En forsiktig spiss spade med et bredt ansikt fungerer godt for en rekke formål, noe som gjør det til et nyttig første element når første bygge opp din samling av hardt landskapsarbeid verktøy.