Hår Trap installasjon

October 24

Hår i synker kan føre til treg, tette avløp og til slutt alvorlige feil. Disse problemene kan plage vasker, dusjer, hår salong boller og selv Kjæledyrstell kar, men heldigvis de kan unngås hvis passende forholdsregler er tatt. Installere en hår felle vil lagre de høye kostnadene ved rørlegger reparasjoner og hindre utfordringer skitne rørene stede. Faktisk kan noen hår feller koste så lite som $5 USD for hjemmebruk, men dyrere modeller kan være nødvendig for installasjon i profesjonell innstillinger.

Instruksjoner

•Purchase et hår felle kit på enten en jernvarehandel eller på nettet. Disse pakkene inkluderer vanligvis to slip nøtter, en vaskemaskin et filter/håndtaket forsamlingen, en O-ring og hår fellen selv.

•Plasser en bøtte under vasken for å fange noe vann som kan lekke under installasjonen.

•Løsne to nøtter som holder sammen P-trap, felles under vasken kurver opp og koblinger til datakanalen koblet til veggen. En mutter legger sink drain P-trap, og den andre kobles den til dreneringsrør som fører utenfor.

•Trekk ned på P-trap fjerne felles. Deretter plasser vaskemaskinen over halen av hår fellen.

•Plasser ene enden av skli mutter over vaskemaskinen på halen av hår felle og sted den andre enden av dette slip mutter på flensen rør under vasken. Flensen er ryggen på slutten av røret. Sett ene enden av andre slip mutteren over flensen av røret veggfaste.

•Koble håret overtrykkes rørene og stram slip nøtter for å sikre at det er godt festet.