Har oppvaskmaskin vondt belagt Potter & Pans?

December 6

Har oppvaskmaskin vondt belagt Potter & Pans?

Selv om belagte kokekar tilbyr amatører og profesjonelle kokker en glatt, nonstick overflate som gir mat lett og renser opp raskt, mange mennesker ikke vet hvordan å ta vare på sine gryter og panner riktig. Når det gjelder vask din belagte kokekar, er det best å feile på siden av forsiktighet og bare plassere brikkene i oppvaskmaskinen når produsentens instruksjoner angir at det er trygt å gjøre dette.

Belagte kokekar fordeler

Gryter og panner som er belagt med nonstick materiale kan selv en uerfaren kokk å skape retter ikke holde oss til pan. Mat som eggerøre og stekte poteter som følger andre overflater slipper lett fra en belagt skillet. Nonstick gryter og panner også lar deg bruke lite eller ingen ekstra olje, og reduserer dermed lagt fett og kalorier. De fleste nonstick skillets kan rengjøres med hugge av en papirhåndkle, en fuktig oppvaskkluter eller en skvett av dish såpe i vann.

Problemer med belagte kokekar

Selv om noen nyere versjoner av belagte kokekar oppvaskmaskin, bør noen eldre nonstick gryter og panner ikke settes i oppvaskmaskinen. Vaskemidler brukes i oppvaskmaskiner er ofte for hardt å opprettholde nonstick overflaten. Sliteegenskaper av vaskemiddel kan forårsake mindre riper og lage sprekker der mat kan innebygges og stokk til pan.

Pleie av belagte kokekar

Hvis å sette din nonstick kokekar i oppvaskmaskinen er viktig for deg, kjøpe stykker som er tydelig merket som oppvaskmaskin trygt. Plass aldri nonstick gryter og panner i oppvaskmaskinen mot produsentens instruksjoner. Dermed kan ugyldiggjøre garantien. Opprydding av nonstick kokekar er enkel, bare tillate din gryter og panner avkjøles, og senk dem i en vask full av varmt vann og en mild oppvaskmiddel. Bruk en oppvaskkluter å forsiktig rense matlaging overflaten. Du kan bruke en slipende nylon scrubber om nødvendig. Tørr pans med en bløt, absorberende klut etter rense dem med rent vann.

Forholdsregler

Mens mange mener nonstick kokekar moderne vidunder, trenger du fortsatt å ta noen forholdsregler. Unngå å bruke bestrøket gryter og panner ved svært høye temperaturer. De fleste er laget for å brukes med lav til middels flamme. Se litteraturen som fulgte med pans. Metall redskaper er ofte en no-no, også. Investere i en god sett av plast skjeer og spatler som ikke vil dette påvirke fullføringen av brikkene. Umiddelbart forkaste alle kjeler og panner med en overflate som er kuttet og peeling. Matlaging i disse elementene kan frigi giftige materialer og biter som kan innebygges i maten.