Har Maple & brunt sukker havremel Gluten?

December 4

Har Maple & brunt sukker havremel Gluten?

Gluten er et protein som finnes i korn som hvete, bygg og rug. Det finnes i hvete og andre mel og derfor i mange bakevarer. Gluten intoleranse forårsaker fordøyelseskanal betennelse er den strengeste formen cøliaki.

Havremel

Havre inneholder lignende proteiner hvete, men er ikke tenkt å utvikle gluten. Noen rapporterer en reaksjon på spise havremel men forskning viser dette er sannsynlig å være forårsaket av kryss-kontaminering. Havremel produkter er ofte behandlet i utstyr som også behandler hvetemel.

Lønnesirup og brunt sukker

Bare korn inneholder gluten. Lønnesirup og brunt sukker er både egnet for bruk i en glutenfri diett. Ren, tree-tappet lønnesirup er mindre sannsynlig å komme i kontakt med gluten under behandlingen enn en produsert sirup.

Instant havremel

En pakke med mikrobølgeovn klar lønn og brunt sukker havremel er usannsynlig å inneholde gluten. Hvis du er svært følsomme for små spor av gluten, kan du redusere risikoen for kryss-smitte ved å forberede havremel hjemme. Noen leverandører av havre tilby en garantert glutenfrie produkter.