Har kål Seedlings sant blader?

October 17

Voksende planter fra frø tilbyr mange utfordringer til første gang frø-forrett. Å gi tilstrekkelig lys, kan varme, fuktighet og fuktighet være forvirrende, særlig når du vokser mange annerledes arter av planter. Det første settet med ekte bladene er et tegn på det er på tide for å transplantere mange varianter av planter, og kål er ikke annerledes. Etter innledende bladene dukker opp fra jorden, se nøye og du vil se den første ekte bladene vises.

Frø utvikling

Frø er ikke mer enn embryotic planter i et hardt skall, ligner på mange måter til fuglens egg. Som et egg, vil frø spire med mindre de er fruktbare og forsynt med ideelle forhold. Når frøene dukke, har de allerede blader; ved kål, to. Disse umodne forlater kalles cotyledons og er erstattet med de første ekte bladene.

Spirende kål frø

Kål er rimelig enkel å starte. De krever temperaturer over 50 grader Fahrenheit til å spire i ca to uker. Som andre planter, skal de startes i et soilless medium i frø leiligheter eller celler. Sår på 1/4 til 3/4 inches dyp. Holde fuktighet til spirene dukker opp fra jorden. Transplantasjon når du ser fem eller seks sant blader, når frøplante er fem til seks uker gamle.

Voksende kål

Plante 6 uke gamle kål i en forberedt seng når natten temperaturer overstiger 25 grader konsekvent. Kål gjør best mellom 25 og 80 grader; høyere og lavere temperaturer vil skade planter. Space seedlings 12 til 18 inches hverandre i rader 2 til 3 fot fra hverandre. Våren planter bør starte tre uker før den siste frost datoen. Høsten planter skal planlegges slik at de eldre innen to uker etter først faller frost dato.

Frøplante problemer

Kål seedlings lider ikke et stort antall problemer, men de har kan være alvorlig hvis venstre ukontrollert. Insekt skadedyr inkluderer bladlus, kål ormer og lopers og loppe biller. Disse insekter kan behandles med biologiske midler eller bredspektret insektmidler. Den eneste store sykdommen påvirker seedlings er alteraria leaf spot, som er en sopp som forårsaker leaf flekker. Behandle leaf spot med soppdreper og unngå overhead vanning.