Har en gråtende Fig frukt?

May 18

Gråtende fikentreet (Ficus benjamina) er et eviggrønt av Sørøst-Asia og er mye brukt som en tre i større landskap. Treet er også trent mindre størrelser og dyrket som en innendørs anlegg og hekker og bonsai. Gråt fikentreet er også referert til som indiske bunyan treet.

Frukt

Gråt fig er en dekorativ fikentreet og produserer uspiselige frukt. De små, 1/2-inch, runde frukt er rød i farge og rotete når det faller, farging fortau og andre strukturer. Frukt har en kjøttfulle cover, men er ikke prangende, eller er det attraktivt for noen dyreliv.

Størrelse og Form

Gråtende fikentrær har en moden høyde på opp til 60 fot med spredning av 60 til 70 fot. Avrundet kalesjen er tett og grenene har en hengende eller gråt vekst vane, vokser så lavt som bakken og skape en tung nyanse som fraråder noen andre vekst under treet. Trær som vokser nær gangveier krever regelmessig beskjæring. Gråt fikentreet er potensielt invasiv i visse områder.

Beskrivelse

Single-trunked treet har grå bark, noen torner og er motstandsdyktig mot nedbrytning. Alternative bladverket er enkel og oval formet. 2 - 4 tommer lang, middels grønne bladene holde farge hele året og dekker stilkene tett. Treet blomstrer med ikke-prangende, hvit-farget blomster våren. Treet produserer antenne røttene som vokser fra greinene og berører bakken, tar røtter der de berører jorden. Disse røtter blir til slutt til tykke, personlige badebukser.

Kulturelle krav

Plante gråtende fikentreet i et område med full delvis solen. Treet innretter frisk å en rekke jordsmonn og teksturer, inkludert alkaliske og surt. Gråt fig har et moderat nivå toleranse tørke og tåler korte perioder av overdreven jordfuktighet. Lenge levde treet har en rask vekst og er hardføre i US Department of Agriculture hardførhet soner 10b 11. Gråt fig er generelt godt motstandsdyktig mot sykdommer og skadedyr, men har en mottakelighet for verticillium vil sykdommen.