Har du fett silikon gryte?

October 5

Silikon gryte bærer rykte som det ikke følger til mat, så det gir en enkel utgivelsen av bakevarer. Offisielt, du trenger ikke å smør, smør eller bruke alle typer nonstick spray for å bruke gryte; men varierer ekspert og anekdotiske meninger om emnet. Kansas State Universitys forskning og utvidelse website foreslår at pans trenger ingen belegg av fett, mens forbruker erfaringer og forbruker rapporter Magazine at mat does holde seg uten tilsetning av et lag av olje eller matlaging spray, og ofte sprayet silikon panner utviklet en tacky belegg i Consumer Reports testing.

Funksjoner

Silikon gryte utfører godt i begge de høye temperaturene i ovnen og lave temperaturer i fryseren. I tillegg kan til gryte gå fra fryseren til ovnen uten bekymre av skade. Det maksimale temperatur ratifisere for hver brikke er avhengig av stykke og produsent, men er generelt trygt å bare over 400 grader Fahrenheit. Denne typen gryte er ikke for bruk over åpen flamme. Materialet er rask å avkjøle og rask å varme, tilbyr utmerket varmefordeling og muligheten til å stoppe raskt matlaging prosessen så retter ikke overcook.

Fordeler

Silikon gryte er rimelig, lett og kommer i en rekke strålende farger. Bitene holder sin farge uten falming og chip som ikke glass eller keramiske kokekar eller rust som metal. Silikon panner er mikrobølgeovn og oppvaskmaskin og rengjøre enkelt hånd. Pannene holde formen, så du kan komprimere bitene for lagring. Du kan lagre mat i pans; silikon holder mat aromaer eller ikke bære smaker over fra rett til parabolen.

Sikkerhet

Silikon gryte er laget av FDA-godkjent mat-grade silikon. Når du kjøper, bør du se etter panner som er ekte og høy kvalitet, som ikke alle panner solgt som silikon er 100 prosent silikon, advarer Kansas State University forskning og utvidelse. Du kan vri gryte som hevder å være silikon å finne stoffet. Hvis materialet blir hvit, er pannen ikke sant silikon, ifølge forlengelsen service.

Missouri samarbeidende forlengelse bemerker at silikon gryte ikke vil slippe usikre forbindelser ved oppvarming. Dette faktum gjør det et bedre valg enn gryte med Teflon belegg for de som bekymrer seg om de helsemessige konsekvensene forbundet med Teflon nonstick produktene.

Advarsler

Silikon gryte er svært fleksibelt og kan ta litt å bli vant til, spesielt når du overfører varme innholdet eller veldig full muggsopp mellom ovnen og arbeid overflater. Følgesvenn rack og sleder er tilgjengelig for å hjelpe i manøvrering større silikon stykker, men du kan bare plassere silikon pannen på en cookie ark for enkel håndtering. Du må kanskje justere ingrediensene som trengs per pan eller mold å ha noen bakevarer stige tilstrekkelig, og du må kanskje justere koketiden og ovn temperatur for bedre resultater.

Consumer Reports testet et utvalg av silikon gryte og fant at brikkene produsert ujevnt brunet mat og sagging panner forårsaket misdannede mat. Delikat bakt varer kan også bli skadet av feil håndtering. Du bør fjerne mat ved å vri gryte eller trekke det bort i sidene.