Har alpehytte Spurs på bransjer?

August 17

Har alpehytte Spurs på bransjer?

Alle frukttrær produsere skudd som er utstyrt med noder, blader og knopper. Fleste av frukttrær har også spurs, som er kort og tettvokst grener med tett linjeavstand mellom noder. Frukttrær vanligvis produserer blomster og frukt på disse spurs. Fersken trær har spurs på grener, men de er så kort og har slik en kort levetid, de vanligvis forbli ubemerket. Angi frukt på spurs produsere fersken trær frukt utelukkende på 1 år gamle skudd.

Spore utviklingen og vekst

Stående-type er dverg størrelse mutasjoner av standard utvalg trær. Skuddene må minst 2 år dannet stående skudd, som kan være forgrenet eller ikke-forgrenet. Fersken spurs er svært liten, kortvarig og ikke-forgrenet. De bære ikke frukt. På den annen side, produsere anspore-type epletrær store, grønne, forgrenede skudd med blandet terminal knopper. Både blader og frukt er produsert på endene av apple tree spurs.

Stående-Type vekst fordeler

Spurs krever minimalt pruning og kan bære frukt i flere år. Derfor trenger ikke anspore-type trær årlige beskjæring å stimulere nye skyte vekst. I tillegg er anspore-type trær mindre tett forgrenet enn ikke-stående trær, som ytterligere reduserer deres behov for beskjæring. Videre er anspore-type trær vanligvis liten, som kan være fordelaktig for hjem dyrkere med plassbegrensninger.

Frukt produksjon

Fersken er produsert på aksillær knopper på noder på 1 - år gamle skudd. Lengre skudd er mer sannsynlig å produsere et større antall frukt enn kortere skudd med færre noder. Men kan overdrevet lang skudd, definert som skyter minst 18 inches i lengde, produsere to knopper i stedet for vanlige tre knoppene på hver node, resulterer i færre frukt blomstrer generelt. Perfekt shoot lengden er mellom 10 og 15 inches. Fersken blomsterknopper starte danne på trær i sommer. Hver blomst knopp vil produsere en enkelt frukt.

Fersken treet beskjæring

Fruktbærende fersken trær svarer godt til beskjæring. Vanlig beskjæring stimulerer produksjonen av nye vekst, som er avgjørende for følgende årets avling. Det også en tendens til å resultere i større frukt. Ideelt sett beskjære trærne mens de fortsatt sovende, like før blomst. Fjerne så mye som 50 prosent av de svakeste og sterkeste grenene, og la bare moderat kraftig skudd. Disse skudd er den mest balanserte og vil vanligvis gi en høyere frukt avkastning enn ekstremt svak eller sterk skudd.