Handyman hastigheten installere kjøkkenvasker

January 26

Handyman hastigheten installere kjøkkenvasker

Altmuligmann timeprisene varierer vanligvis etter by, region og stat. Vaktmestere i Los Angeles, for eksempel gjøre vanligvis mer enn de i Little Rock, Arkansas. Lokasjonen har så mye å gjøre med beløpet du burde avgift per time for å sette i et kjøkkenvasken. I tillegg må du kunne overleve av av din lønn, så prisen bør også bli påvirket av dine personlige behov. Men kan ikke prisen overstige hva kundene i området er villig til å betale og ditt nivå av erfaring.

Instruksjoner

•Anrop vaktmestere i umiddelbar og omkringliggende området, og spørre om et tilbud for å sette i et kjøkkenvasken. Beskriv i detalj som om du var kunden. For eksempel må til altmuligmann tilkobles kjøkkenvasken allerede eksisterende avløp eller installere nye avløp. Han må sette vasken i en allerede kuttet countertop hull eller klippe ut et nytt hull. Deretter be om hans timepris for jobben. Gjennomsnittlig timeprisene sitert på telefonen for å komme opp med din rate.

•Anrop vaktmestere som spesialiserer seg på avløp eller kjøkken oppussing. Mange rørleggere installerer også et kjøkkenvasken, og generelle entreprenører vil også gjøre denne type arbeid. Be hver time rate sitater fra disse menneskene, og gjennomsnittlig dem å komme opp med en rate fra de som spesialiserer seg på dette området.

•Look for ekstra altmuligmann priser eller i avisen. Noen altmuligmann innlegget annonser på nettsteder som Craigslist eller klassifisert delen av avisen, og annonsene angi deres timepris for alle typer arbeid. Disse prisene er ofte gitt av nonspecializing og noen ganger ulisensierte altmuligmann. Hvis du er spesialisert i avløp, kan prisen være høyere enn de som ikke. Gjennomsnittlige priser du finner online og i avisen.

• Gjennomsnittlig rente fra alle tilbud samlet på telefon eller publikasjoner. Avgjøre om dette gjennomsnittet blir nok for deg. Øke gjennomsnitt hvis du fant at de som spesialiserer seg på avløp eller kjøkkenet remodel lade mer. Eller senke prisen å undergrave dine konkurrenter, men sørg for at nok til å betale for forretningsreiser og er et levende lønns for deg.

•Legg i bedriften utgifter. Gass, reklame og forsyninger er alle utgifter som må være med i beregningen timesats. Gjennomsnittlig mengde gass du bruke per dag kjører fra jobb til jobb, og dele denne utgiften i hver arbeid time av dagen (f.eks $12 per dag på gass, inndelt i 8 timers arbeidsdag er lik $0,67). Deretter legge til bekostning timelønnen. Forsyninger er vanligvis merket på kundens regning, men mindre forsyninger som reparer eller borekroner er vanligvis spist opp av til altmuligmann. Gjennomsnittlige totale forsyninger kjøpes per uke, og skillet i hver arbeidstid.

Tips og advarsler

  • En timepris kan faktisk koste deg. Hvis du installerer en vask i en pre-cut benkeplate og koble det til eksisterende avløp vil ta deg bare 30 minutter, vil du bare kunne betalt for opptil en time. Når du blir erfarne, beregne tiden det tar å gjøre hver type jobb og lade en flat sats. I stedet for $15 en time, kan du lade en flat rate på $45 for denne jobben som tok bare 30 minutter å fullføre.