Håndverktøy for forming

December 23

Molding er dekorative trim du finner i hjemmet. Det er enten på toppen av vegger (crown molding), middels vegger (stol rekkverk) eller nederst på vegger (base/teppe molding). Mange huseiere kan installere molding på egenhånd som del av en gjør det selv prosjekt. En fordel til dette hus prosjektet er at bare noen få enkle håndverktøy er nødvendig å installere molding. Selv om du ikke har disse verktøyene for øyeblikket, kan du kjøpe dem til relativt rimelige priser.

Målebånd

En tape tiltak er det mest grunnleggende verktøyet trengs for molding prosjekter. Må det å måle avstander på veggene der du vil installere molding. Vanligste er målebånd solgt 25 fot. Du kan kjøpe en som er lengre for å måle lange murene mer nøyaktig enn stopper midt mål bruke et kortere målebånd.

Justerbar transportør

En justerbar transportør vil hjelpe deg å måle vinkler på veggene. Mange rom har inne vinkler der to hjørner møtes. Du må måle utenfor vinkler i noen molding prosjekter--som kjøkkenskapet--. Mens det er lett å tro at alle vinkler ser ut som de er en perfekt 90 grader, hjelper en justerbar transportør deg med å sikre at dette er en riktig vurdering. Du trenger bare å plassere hengselet på hjørnet og flytte hver side av transportør skal skylle med vegger.

Spisst boksen og så

Et spisst boksen og så er ofte den enkleste måten å kutte molding. Når du måler molding, plasserer du molding i boksen gjæring. Boksen har vanligvis tre spor: rett vinkel, midten og venstre. Vinklene er på 45 grader og midt på 90 grader. Den medfølgende spisst så har vanligvis en mindre tennene satt for finere kutt, ofte et krav for forming.

Mestring så

Mestring sager å opprette spesielle kutt for forming. De har tynne blader som bøye enkelt slik at du kan spore utformingen av molding med stykker sammen i hjørnene. Tennene på mestring sager er ganske bra; Dette skaper svært glatt kutt, selv om det tar lengre tid å faktisk kutte molding.