Håndverker vindusstiler

April 20

Håndverker vindusstiler

Fra 1900 til 1930 var håndverker stil arkitektur favoritt design for mange USA hjem, ifølge antikk hjem stil bloggen. Startet av to California brødre, Charles og Henry Greene, denne nye trenden i homebuilding raskt spredt over hele landet på grunn av utgivelsen av mønsteret bøker og godkjenning av populære magasiner. Bungalow, den mest berømte varianten av håndverker stil, var en en-etasjes hus med lav-pitched tak, bred taket og en stor balkong, alle bygget med materialer. For første gang ble hjem eierskap mulig for de fleste av middelklassen. Sears selv på solgte kits som kan sendes med tog og sammen med lokale arbeidere å redusere kostnader, Virginia og Lee McCallister sa i "En feltet Guide til amerikanske hus."

Bredden av Windows

Windows er en viktig del av håndverker. Ofte har en house en bank av windows. De er gruppert for å fange mye naturlig lys, ifølge bor steder. En populær vindu ordning involvert en gruppering av tre vinduer, spesielt en stor center-vinduet med mindre Vinduer på hver side. Vinduet større hadde ofte en rekke lys eller liten identiske ruter, over en større solid ruten. Et vindu som er 3 1/2 fot bred kan for eksempel ha fire lamper (ruter) i en rad øverst, hver måling 9 inches kvadrat med tre 2-tommers bred vertikale strimler av tre. En stripe av tre ville ramme dem nederst i rad, og under at en større rute i glass ville måle 3 1/2 fot over hva den resterende lengden på vinduet ville være. Dette vinduet vil være faste eller åpne.

Typer Sash operasjoner

Håndverker windows er montert for å åpne i en rekke forskjellige måter. Casement windows, en av de vanligste stilene, har hengsler forankre dem på den ene siden og åpne utover som en dør, en håndverker undersøkelse gjort av Daron viste. Fortelt windows har hengsler på toppen og er skjøvet ut til åpne, mens hopper windows er montert på motsatt måte - de er hengslet nederst og åpne inn i rommet. Noen vinduer på en håndverker hus er fast og kan ikke åpnes. Noen har skyve Vinduer eller de som pivot ut fra et vedlegg på et sentralt punkt på vinduet øverst og nederst. Endelig har noen vinduer innebygd louvered skodder.

Mønstre i Windows

Vanligvis når lysene over en større panelet ble brukt, var de ordnet i enkle eller doble rader. Eksempler finnes, men, der lyset er satt i en diamant eller andre geometriske, mønster. Glassmaleriene ble utbredt i denne tiden, og noen håndverker hus uthevet farget eller blyholdig glassvinduer, utvide på håndtverker arbeidet inngår i strukturen i huset.

Transitional stil

Populariteten til håndverker stil begynte som viktorianske huset stil var avtagende, men noen hus klassifisert som håndverker har fortsatt noen viktorianske elementer, ifølge Glendale undersøkelsen. Disse elementene inkludert egenskaper-vindu. Noen håndverker hus har lange smale Vinduer, ekko sterk loddrett viktorianske påvirkning. Karnappvinduer, mye brukt i viktorianske design, dukker også ofte opp i håndverker bungalower.

Håndverker holdbarhet

Som et testament til materialer og utførelse bebodd mange håndverker hus fortsatt i dag. Den nye rasen av grønn byggherrer låner elementer fra stilen, spesielt windows. Mange Vinduer å la naturlig lys er nødvendig i nye miljøvennlig hjem, og de fleste er dobbel hang, som var fleste vinduer i håndverker hus. Dobbelthengslet windows har to sashes som overlapper litt og hver del er i stand til å skyve opp eller ned i rammen, i motsetning til enkelt hang typer der den øverste rammen er fast og bare lavere rammen er flyttbar.