Håndverker Linemen nytte verktøy

May 31

Håndverker Linemen nytte verktøy

I 1927 etablert ifølge SearsArchives.com, håndverker merket slik produksjon av topp kvalitet håndverktøy. Håndverker lineman nytte verktøy, for eksempel tang, er profesjonelle enheter brukte elektrikere og arbeidere mest som krever kvalitetsverktøy for å sikre sikkerhet og profesjonell utførelse. I dag, fortsatt håndverker en av de ledende lineman produsentene på planeten.

Kjeve tang

Kjeve tang er viktige verktøy for å kutte ulike størrelser av kabler. Ifølge Craftsman.com er 7 inches en gjennomsnittlig lengde på standard håndverker kjeve tang. Håndtakene er fashioned for komfort med plast pute, og tilpasset designet håndtak kan ofte være isolert for å beskytte mot elektrisk støt. I tillegg er disse tang produsert med brede, rustfritt stål kjever med barberhøvel skarpe kanter å sikre effektiv og nøyaktig kutte.

Lang nese tenger

Håndverker lang nebbtangen er også utstyrt med ikke-isolert, plast pute håndtak. Disse verktøyene brukes spesielt ofte for wire valg og delikat materiale fanget, ikke kutte. Ifølge Craftsman.com, lang nese tenger-også kjent som "p" nebbtangen, er utformet, i gjennomsnitt på 8 inches lang og er laget av høy kvalitetsstål.

Dual-Bruk tang

Dual-Bruk tang er utformet for både gripende og skjæring og er vanligvis minst 8 inches lang, ifølge Craftsman.com. De er formet med skrå rustfritt stål neser og veier mindre enn 1 pund. Alle versjoner av håndverker tang er dekket av en spesialisert glans for å hindre rust og nedbryting.