Handicap koder & krav

March 16

Handicap koder & krav

Handikappede koder og krav kan personer med funksjonshemninger til områder som normalt vil være umulig for dem å få tilgang. Dette er viktig ikke bare for funksjonshemmede enkeltpersoner i deres hjem, men kommersielle anlegg også. Heiser for multi-level bygninger, riktig ramper, er typisk koder. Men noen koder er ikke kjent på programmet og resonnement.

Handikappede parkering

Handikappede parkering er utpekt av hvor mange totale parkeringsplasser finnes. ADA (amerikanerne med funksjonshemminger Act) krever at hver 25 parkeringsplasser, en må angis som handikappet parkeringsplass. Parkeringsplasser over 500 og opp til 1000 parkeringsplasser må 2 prosent av parkeringsplasser angis handikappet parkeringsplass. Parkeringsplasser over 1000 parkeringsplasser, 20 pluss én plass for hver 100 rom over 1000 må angis handikappet parkeringsplass.

Drikking fontener

Minst én av de to drikking fontenene i utpekte områder må være i en høyde som kan brukes av noen i en rullestol. Dette betyr at fontenen må være veggmontert minst 27 tommer fra gulvet, er minst 19 inches dypt, og minst 30 inches bredt. Hvis bare fontenen finnes, at fontenen må følge disse spesifikasjonene.

Tosidige dører

Tosidige døråpninger er pålagt å ha en av dørene utstyrt med automatiske openers slik at de i rullestoler lett tilgjengelighet. Hvis bare én tilgang til bygningen eller døren er en enkelt blad dør, kreves døren en 36 tommers åpning og faller i samsvar med automatisk openers for full rullestol tilgang. Dette er bare nødvendig for offentlige bygninger.