Hampton bevegelse lett instruksjoner

October 5

Hampton bevegelse lett instruksjoner

Legge til bevegelse lys på utsiden av ditt hjem kan gi deg noen lagt sikkerhet. Forslag sensing lys slå på når noen eller noe i den sensoren nærhet, gjør bevegelse lyser en stor hindring for noen lurer rundt. Siden bevegelse lampene lyser bare når de er utløst, er det ikke nødvendig å ha en trammen lyset på hele natten. Bevegelse lys er tilgjengelig i hvert hjem eieren prisklasse og kan installert av noen med noen elektriske erfaring.

Instruksjoner

Installere Hampton lyset

•Shut av strømmen til lyset du arbeider med i bryterboksen. Teste ved hjelp av spenning tester for å gjøre visse det ikke er kommer til lyset lampen.

•Fjern den eksisterende innslag. Ta note av ledningene--du vil wire lampen på samme måte som den gamle. Det bør være en hvit ledning, en svart wire, og noen boliger har en grønn ledning.

Sette inn nye montering brakett med Hampton instruksjoner og materialer.

•Leveres med sammen grønne ledninger, de hvite ledningene, etterfulgt tilbake ledningene. Bruk den vedlagte wire nøtter for denne jobben. Hvis du hjem har en grønn ledning, feste den grønne ledningen til jording skruen.

•Bruk vedlagte spor-hodet (Phillips) skruer for å feste lyset til veggen eller i taket.

• Kjør en tynn perle av silikon reparer rundt foten av lyset å hindre vann lekker bak lampen.

•Vri makten tilbake på og sjekk din Hampton lys for å se om det fungerer riktig.

Hampton lys funksjoner

•Juster utvalget av Hampton bevegelse lys. En bryter, vanligvis under lys på venstre side; hver modell er imidlertid forskjellige. Slå for å justere radius eller nå med bevegelsesdetektoren Hampton. Du må justere Hamptons sensoren før du får det riktig for dine behov.

•Bruk din Hampton lys er Dusk til Dawn har ved å snu en bryter eller klikke en knapp. Det varierer på ulike modeller der du bryter eller knappen er plassert. Dusk til daggry funksjonen vil aktivere Hampton bevegelse lys i skumringen og kjøre lys kontinuerlig før daggry når det vil slås av automatisk. For hjem sikkerhet Bruk funksjonen bevegelse sensor. du må deaktivere funksjonen Dusk til Dawn ved å dreie den til av-stilling.

•Juster tidtakeren med flick av en bryter eller sveiv et hjul. Timer-funksjonen er nyttig hvis du bruker bevegelsessensor på Hampton lys. Timeren lar deg velge en bestemt tidsperiode du vil lyset på. Avhengig av Hampton modellen forblir lyset på en til 20 minutter etter sensoren ble utløst.