Hamp olje bruker

August 15

Hamp olje er en plante-baserte olje utvinnes av Cannabis sativa anlegget. Siden hamp er også kilden for marihuana og har vært ulovlig å vokse i USA siden 1937, har hamp olje gått stort sett ubemerket som gunstig næringsrike kombinasjon av fettsyrer som det er. Ernæringsfysiolog Natalie Savona refererer til hamp som en sann superfood.

Kosttilskudd

Hamp olje inneholder essensielle fettsyrer som er nødvendige for optimal helse. Ifølge forfatteren og legen Andrew Weil inneholder hamp olje 57 prosent linolsyre og 19 prosent linolenic acid i tre-til-en forholdet som samsvarer med menneskelige ernæringsmessige behov. Linolensyre og linolenic syrer er essensielle fettsyrer, som har anti-inflammatorisk egenskaper og kan redusere risikoen for hjerteinfarkt. Hamp olje kan inntatt direkte eller tatt i kapsel form og selges på de fleste helsekostbutikker.

Kreft og andre sykdommer behandling

Kreft lider kan slå til hamp olje som et tillegg til en behandlingsplan. Ifølge National Health Federation, i 2008 utstedt American College of leger et policyutsagn godkjenne bruk av medisinsk marihuana for kreftpasienter. Spesielt skriver Marc Sircus, av Føderasjonen at medisinsk vitenskap sterkt favoriserer laden hamp olje som en kreft terapi fordi det inneholder tetrahydrocannabinol eller THC, som fungerer som en smerte reliever. I tillegg til oral metoder for inntak av hamp olje, kan det også gis transdermalt (brukt på huden).

Hamp talsmann Rick Simpson, i en 2010 Salem nyhetsartikkel, understreker at hamp olje som medisin. Han sier at, i motsetning til tradisjonelle legemidler, en person kan forbruke en bøtte fylt med hamp olje og ikke dø. I tillegg sier han at hamp olje er en verdifull behandling for en rekke sykdommer fra glaukom å leddgikt. Men er Simpson ikke henvise til hamp olje som er utvunnet fra hamp frø og kan kjøpes på naturlig matbutikker. I stedet sier han potente sykdom-bekjempelse oljen er hva som kommer direkte fra plantemateriale av cannabis.

Skjønnhetsprodukter

Fettsyrer i hamp olje gjør det fordelaktig i en rekke hud-og hårpleieprodukter. Hamp olje inneholder gamma linoleic acid, i tillegg til flere andre essensielle fettsyrer, som at oljen skal lett gjennomsyre huden. Hamp olje, når det påføres lokalt, gir næring både hudceller og har anti-inflammatorisk egenskaper. Hamp olje kan bli funnet i lotion, såpe, leppepomade, sjampo, balsam og andre skjønnhetsprodukter.

Drivstoff

Hamp olje er også nyttig som en kilde til drivstoff. I en 2007 Biodiesel Magazine artikkel med tittelen "Hamp Biodiesel: Når the Smoke tømmer", beskriver kanadiske hamp dyrker Paul Bobbee sin erfaring med å bruke hamp som biodiesel. Bobbee, når møtt med hamp overskudd, konverteres den overskytende plantemateriale til biodiesel og fant at det hadde bedre drivstoff egenskaper enn biodiesel fra raps eller soya.