Halte eller visnet blader på en Pothos

October 8

Halte eller visnet blader på en Pothos

Pothos eller djevelens ivy (Epipremnum aureum) er en vining tropisk plante med hjerte-formede blader som er innfødt til Salomonøyene. Mest kultiverte planter er spraglete med gule striper eller krem mottles. Pothos er svært tolerante av forsømmelse, og den trives innendørs hvis gitt riktig omsorg. Wilting blader foreslår et behov for umiddelbar oppmerksomhet. De kan indikere at anlegget mottar for lite eller for mye vann eller har blitt infisert av skadedyr.

Overwatering

Pothos planter kan ikke overleve i vannfylte vann som sine røtter tom oksygen og dør, innlevering anlegget med ingen måte å absorbere næringsstoffer eller vann. At overflaten av din pothos jord å tørke ut før vanning og kontroller at alle overflødig vann kan renne bort. Aldri avreise en potteplante pothos står i et fat med vann. Stopp vanning din pothos hvis sin jord er vått, og det er wilting. Vann igjen når den øverste tommen jord er helt tørt.

Underwatering

La aldri en pothos plant jorda tørke helt, som det vil vil. og shed bladene. Gi nok vann til å helt suge jorda med hver vanning. Dis din pothos hver dag for å øke lokal luftfuktighet og vasker skitt av bladene. Holde potten på et fat med fuktig grus. Vann en wilting pothos med tørr jord umiddelbart.

Skadedyr

Pothos er sårbar for angrep av skala insekter og oversiden. Begge føre wilting blader og usunn vekst hvis tillatt på anlegget. Skala insekter er små hevet støt på stengler og blader, mens melete feil er hvite og ligne biter av bomull. Behandle både av dabbing dem med en pensel som er dyppet i teknisk sprit. Sjekk din pothos hver uke for underskriver av insekt infestation.

Akkumulert salter

Vanlig vanning og gjødsling årsaker mineralsalter å bygge opp i potten plante jord. Dette kan nå et nivå hvor det blir giftige og forårsaker pothos anlegget å vil.. Skylle ut sin jord med en mengde vann til volumet av sin potten minst én gang i måneden for å lekke ut eventuelle akkumulerte salter. Tømme jord så snart du ser noen tegn på en hvit skorpe på overflaten.

Redning

Ta en 6-tommers klippe fra en sunn stilk hvis din pothos er wilting. Kutte stammen tomme under et blad med en skarp kniv og plant umiddelbart i en 4-tommers potten med torv-baserte kompost. Dekk potten med en gjennomsiktig plastpose holdt på plass av en strikk. Plass potten på en vinduskarm i et rom der temperaturen er ca 70 grader Fahrenheit. Fjerne posen når ny vekst kommer.