Hakkespett gulvpleie

October 25

Hakkespett tilbyr heltre, virkelig utviklet tre og laminatgulv. Forskjønnelse hjemme med hakkespett gulv har sine fordeler. Olje-behandlet gulv vil vare i lang tid med regelmessig og riktig. Hvilken etasje vil avgjøre typen omsorg gulvet behov.

Gulv

Hakkespett gulv er laget av valgte trær som er kuttet, stablet og tørket. Air-tørket tømmer vanligvis sitter i minst 12 måneder før den plasseres i en ovn. Etter ovn går tre gjennom en dehumidifying prosess, som gir tre mer stabilitet. Etter etterbehandling prosessen, som inkluderer oljebehandlinger eller lakkering avhengig av gulvet, er gulv klar til å installere i ditt hjem.

Etter at gulvet

For de første tre ukene etter installasjon av hakkespett gulv behandlet med olje finish, feie opp skitt med en sopelime. Bruke en fuktig mop for å vaske gulvet, men ikke bruk en våt mopp på gulvet. Hakkespett har en kit kalt hakkespett fordelen pluss som har en 360-graders dreies mopp og sprayflaske med en renere for parkett og laminat gulv, men du kan bruke en vanlig mopp hodet til damp mopp og vasker gulvene. Kit er egnet for olje - eller lakk-behandlet gulv.

Vaske gulvene

Etter tre uker, hakkespett anbefaler å bruke deres rengjøringssett etasjer som har en olje behandling. Rengjøring kit inneholder en naturlig såpe som etterlater et beskyttende belegg på gulvet. Følg instruksjonene på produktet.

Lakk gulv

På lakkert gulvet, kan du bruke en sopelime å feie opp smuss og bruk en fuktig mopp å lett rengjøre gulvflaten. Du kan bruke hakkespett gulvet renere for lakkert gulv en gang i måneden eller hver andre måned for å hente ut skinne i gulvet. Støvsugeren er rettet for laminat, cork, bambus og lakkert tregulv. Følg instruksjonene på rengjøring produktet.