Hagearbeid omsorg for Kalanchoe

September 3

Hagearbeid omsorg for Kalanchoe

Kalanchoe eller Kalanchoe blossfeldiana er en flerårig blomst som er tilgjengelig i en rekke farger, inkludert rosa, gul, laks og rødt. Kalanchoe kan være dyrket utendørs i hengende Potter eller i bakken og blomstrer som en houseplant om vinteren.

Innendørs vekstforhold

Plass Kalanchoe i et lys i hjemmet, fortrinnsvis nær et sør eller vest vindu om vinteren. De trenger to timer med sollys hver dag i henhold til University of Missouri forlengelsen kontor. En temperatur på rundt 75 grader om dagen og 65 grader om natten er best.

Houseplant omsorg

Når anlegget stopper blomstrende, flytte den til en ny pott som er omtrent en tomme større i diameter og trim av bloom stilkene. Ikke gjødsle til ny vekst vises, og deretter bruke en houseplant gjødsel omtrent annenhver uke å oppmuntre til ny vekst.

Utendørs omsorg

Potted Kalanchoe også gjøre godt utendørs om sommeren på et lyst sted. Unngå vannfylte jord, som kan skade anlegget. Du kan plante din Kalanchoe i bakken i varmere steder, men du må dekke det når du forventer frost, ifølge University of Florida IFAS forlengelsen.