Hagearbeid informasjon for Kalanchoe planter

March 12

Hagearbeid informasjon for Kalanchoe planter

Når vokst utendørs, vokser kalanchoe planter best i tropiske regnskogen klima. Her i Amerika, er de vanligvis dyrket som innendørs potteplanter. De er godt innendørs planter fordi de er lettstelt, tåler lite lys, og ikke trenger mye vann. Om sommeren pottene kan flyttes utenfor, men holde dem direkte sollys.

Størrelse

Kalanchoe plante er innfødt til Madagaskar. Denne planteslekt består av 150 til 200 forskjellige arter. De kan variere fra noen få inches høy størrelsen på et tre. Innendørs rekke kalanchoe plante vanligvis varierer fra 2 til 4 inches i høyde og fra 2 til 4 inches i diameter.

Utseende

Blomster på kalanchoe plante gruppert i midten av anlegget, omgitt av bladene. Blomstene er vanligvis rød, oransje, rosa og hvite, og vil være i blomst i flere måneder. Kalanchoes blomstrer vanligvis om vinteren, selv om de kan bli tvunget i blomst i enhver årstid.

Ledelse

Kalanchoe plantens blad lagre vann, mye som en kaktus gjør, så gjør det ikke godt hvis over vannet. Det er best å plante dem i en gryte med halv torv og halv sand, å sikre jord kan renne. Bruke en pott med et hull i bunnen, eller noen småstein, også bidrar til å sikre at anlegget ikke får for mye vann.

Advarsler

Ifølge veterinærmedisin magasin, kalanchoe planter, spesielt blomster, er giftige for dyr, så ikke la hunder, katter og dinpet fuglene spiser blomster.