Hagearbeid ideer med Marigolds

March 15

Hagearbeid ideer med Marigolds

Marigold er en hardfør, lett å vokse årlig som legger til et pulserende slag av fargen i hagen din. Marigolds blomstre i de varme sommermånedene, foretrekker full sol og krever regelmessig vanning. De er også kjent for nedslående noen insekt skadedyr. Eksperimentere med en rekke bruksområder for disse fargerike planter legge et levende nytt element til hagen din.

Senger

For å få høyst slag fra marigolds, plante en stor gruppe av dem på ett sted å lage en stor blokk av farge. Hvis en solid seng i én farge er for mye for deg, men du fremdeles vil virkningen, plante en rekke forskjellige marigolds. Mikse og matche gul, oransje, rød og spraglete varianter å legge interesse og dynamikken i oppdateringen. Marigolds gå bra med de fleste andre blomster, så ikke vær redd for å blande dem i hagen din eksisterende design.

Kantlinjer

Marigolds er effektiv grensen planter på grunn av deres lys nyanse og generelt uniform form og størrelse. De vil ikke ta opp for mye plass og er lav vekst, så de ikke vil blokkere plantene bak dem når den brukes på en stolpe. Plante dem hele veien rundt en blomst eller vegetabilsk seng eller bruke dem til å dele en større oppdatering av bakken i seksjoner definert av lyse rader med oransje.

Potter

Planting marigolds i potter kan du ta deres munter appell. Bruke dem til å friske opp et dekk eller uteplass for underholdende, eller plasser Potter på hver side av døren en innbydende atmosfære. Gult er spesielt innbydende på en inngang, så vurdere en gul rekke marigolds det. Du kan selv plante en enkelt marigold anlegget i en liten beholder og bruke den for en midtpunktet, innendørs eller ute.

Plater

Signet varianter av marigold har spiselig kronblader. Plante noen marigolds i din urtehage å gi et tilbud til kjøkkenet. En fargerik og uventet måltid, dryss marigold kronblad i en salat, rote dem til cocktailer, plassere hele blomstrer på plater som pynt eller bruk din innbilningen for å feste dem på annen kreativ måte.