Hagearbeid for barn: raskt voksende klatrer i trær plante i ørkenen

March 2

Barn elsker klatring og ingenting bedre å klatre enn et tre. Det er mange raskt voksende trær som barna kan plante som vokser raskt i ørkenen. Bare store bekymring er at treet bli plantet et sted der den kan få nok vann, som i ørkenen er veldig tørr. Husk at kranen raskt voksende ikke betyr at det vil være klar til å klatre på natten, det vil ta litt tid. Det kan ta tre eller flere år å vokse en sterk nok til å holde vekten din. Hvis du ikke vil vente så lenge, så kjøpe en eldre treet å plante. Det er også viktig å sikre at du har riktig mengde plass til treet i hagen din som noen arter får veldig bredt og store.

Mesquite

Det finnes mange typer mesquite trær. En type er den chilenske mesquite. Det er en meget raskt voksende treet som kan trives i ørkenen. Noen mesquite trær har torner, men denne typen, og et par andre i mesquite familien ikke. Når den chilenske mesquite er full vokst vil det være rundt 40 fot høye og 40 fot bred, så det er et tre som trenger masse plass til å spre seg. Denne typen treet må etablere en god rotsystem å bo robust, så ikke overwater, la det tørke ut og gi det en masse vann.

Palo Verde

Palo Verde treet er en raskt voksende treet, men det kan ta mer voksende tid fordi den har mindre grener som vil ta lengre tid å bli sterk nok til å klatre på. Dette treet er også svært motstandsdyktig mot vind, som er en god ting i ørkenen. Når det er full vokst, som er rundt fem år, dette treet vil være rundt 15-20 fot høye og dens grener vil strekke ut rundt 20 fot. Du også må gjødsle og vann Palo Verde treet så det kan vokse sterk.

Eukalyptus

Eukalyptus treet er også kjent som red gum treet og er opprinnelig fra Australia. Du kan vite det som typen den Koala er som å sitte i. Det kan vokse til å være en gigantisk av et tre, vokser så fort faktisk, at du kan forvente å være 10 fot høye bare et år. Det vil også fortsette å vokse en ekstra 10 fot hvert år etterpå til den er en fullvoksen tre. Noen i denne arten kan vokse opp til å være 300 fot høye.

Andre trær

Gråtende morbær treet er tykk med buet avdelinger, så det er et godt sted å gjemme seg. Det vokser opp til 20 fot høye og har noen grener som nå rett opp og deretter bøye tilbake over mot bakken, slags som en gråtende piletre treet. Stammen er korte og tykke, så grenene er lavere og enklere å nå og treet vokser til å bli opp til 60 fot høy. Også se på eviggrønne trær; Selv om mange av disse tar lengre tid å vokse, ofte de har sterke grener som er bra for klatring.