Hage tjern dekket ideer

November 2

Hvis du tenker å bygge en hage dammen med en kortstokk, kan du legge til en unik funksjon i din utendørs mellomrom og oppretter utseendet du ønsker på en rekke måter. Nøkkelen til dekk bygningen planlegger fremover, og dette er spesielt sant av dekk rundt vann funksjoner.

Bygge en kortstokk Over dammen

Hvis du leter etter en klassisk hage tjern, bygge en hevet dekk over en dam i hagen din. Du kan bygge en kortstokk over en eksisterende dam eller installere en ny. Måten dekk og hage tjern passer sammen avhenger av deg. Du kan ha din dekk omgir hage tjern helt, eller du kan ha dekk kurven rundt tre eller færre sider av dammen. Hvis du skal plante vann planter langs kanten av hage tjern, sett en kortstokk på én side av dammen.

Sette en dam på dekk

Hvis dekk er allerede innebygd, men du vil legge til en dam som en vann-funksjonen, kan du installere en dam på dekk. Du kan opprette en liten dam å sitte i en liten plass på dekk din, eller du kan få litt finere hvis du har plass. Opprette en stor dam på dekk med en plast dammen kit. Du kan kjøpe en på din lokale oppussing butikken. Deretter bygge en surround for dammen og dekke det med tre eller flis for å opprette en kar-lignende effekt for dammen. Du kan legge til en beholder hage eller andre planter rundt å gjøre en utendørs hage i en liten plass.

Opprett en overgang

Hvis din dekk er nær bakken eller liten for plassen du har, kan du opprette en overgangsordning dekk som munner ut i hagen din. Stein, fliser eller murstein, og bygge en uteplass på dekk. En grunnleggende dam i midten eller av ved siden av nye hageterrassen. Hvis du vil opprette en mer overgangs titt, har terrassen koble til dekket av en enkelt trapp eller bakke som gjør dekk og uteplass kjøre sammen for å skape en solid utendørs plass.